2014. dec 06.

Nagy sikerrel mutatták be az új magyar romantikus vígjátékot

írta: budapest24
Nagy sikerrel mutatták be az új magyar romantikus vígjátékot

Elsöprő siker övezte a Swing című magyar romantikus vígjáték december 3-án tartott díszelőadását. A film mától látható országszerte 59 moziban.

swing_premier_2_.jpg

A szerda esti premieren a film teljes szereplőgárdája, stábja és a rendező, Fazekas Csaba köszöntötték a közönséget. Hajós András moderátor humorával emelte az est hangulatát. A zenés, szerelmes filmet a Cinema City Mom Park teltházas termében vastaps fogadta. 

swing_premier_5_.jpg

Fazekas Csaba így fogalmaz a filmjéről: „Jelszavam: színészeket a magyar filmekbe!” A Swing-ben olyan művészek tűnnek fel, mint Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska, Törőcsik Mari, Kulka János, Csuja Imre, Mészáros Béla és Szatory Dávid.

swing_premier.jpg

A film három elkeseredett, különböző korú nő története, akiket egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, és megalapítják a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont. Fülbemászó dallamok, sok-sok tánc, humor és egy kis romantika. Ez a Swing.

swing_premier_3_.jpg

A SWING december 4-től látható a hazai mozikban az A Company Hungary forgalmazásában. 12 éven aluliaknak nem ajánlott.

swing_premier_4_.jpg

Szólj hozzá

mozi Csuja Imre Kulka János Csákányi Eszter Ónodi Eszter Szatory Dávid Swing Törőcsik Franciska