2014. dec 07.

Innovatív újdonsággal rukkolt elő a The Famous Grouse

írta: budapest24
Innovatív újdonsággal rukkolt elő a The Famous Grouse

Légy része valami igazán híresnek! „The Wall of Fame” néven sajátos fejlesztést indított útjára az ünnepek alkalmából a The Famous Grouse. Skócia elsőszámú whiskyjének jóvoltából a Ferenciek terén található épülethálón láthatja viszont magát az, aki saját fotójával tervezi meg egyedi címkés palackját. A játék során nem csupán pár perc hírnevet, de egy-egy üveg limitált whiskyt, vagy akár egy exkluzív skóciai hétvégét is nyerhetnek a legszerencsésebbek.

thewalloffame_2.jpg

Kedvenc whiskyd saját fotóddal és szövegeddel ellátva? Mindezt nem csupán megtervezheted, de meg is oszthatod a nagyközönséggel, vagy akár haza is viheted az applikációban megjelölt hipermarketek egyikéből! 

A The Famous Grouse egyedülálló, ünnepi akcióval zárja az évet. A márka vadonatúj alkalmazásának segítségével bárki egyedi címkével lepheti meg ismerőseit, vagy akár saját magát. A résztvevők nem csupán kreativitásukat élhetik ki, de a címke nyomtatását is igényelhetik, amelyet bármely, általuk vásárolt 0,7 literes The Famous Grouse palackra ragasztanak fel a Famous hostessei a főváros egy-egy kijelölt helyszínén.

És ez még nem minden: a perszonalizált palackokat Budapesten, a Ferenciek terén található interaktív épülethálón, egy 7 méteres palackon láthatják viszont a játékosok egész decemberben, a feltöltést követően akár néhány percen belül!

A nem mindennapi élmény mellett a márka nyereményekkel teszi még izgalmasabbá játékot: a saját címkét tervezők között ugyanis hetente három üveg 0,7 literes The Famous Grouse skót whisky talál gazdára, a feltöltött, személyre szabott címkével ellátva. Illetve további, heti három palackkal lepi meg azokat, akik a #TheFamousGrouse hashtaggel képet posztolnak az épülethálón megjelent egyedi palackról nyilvánosan a Facebookon, vagy az Instagramon.


A fődíj pedig nem más, mint egy kétszemélyes hosszúhétvége a The Famous Grouse hazájába, a skóciai Edinburgh-ba, amelyet azok között sorsolnak ki, akik legalább egyszer címkét igényelnek a thewalloffame.hu weboldalon.

December 1. és 31. között oszd meg Te is Budapesttel egyedi címkés whiskydet, válj híressé és nyerd meg saját palackodat, vagy a legtutibb karácsonyi ajándékként zsebeld be a kétszemélyes skóciai utat!

Kövesd az oldalukat, és tudj meg még többet:

https://www.facebook.com/TheFamousGrouseHU

Szólj hozzá

whisky The Famous Grouse