2014. dec 10.

Tarolt a Take That

írta: budapest24
Tarolt a Take That

A legendás brit popbanda a hét győztese

Óriási sikert aratott a három tagúvá vált brit fiúcsapat, a Take That legújabb lemezének These Days című beharangozó dala, amellyel a srácok bizonyították, hogy Jason Orange közelmúltbeli távozását követően trióként is remekül megállják a helyüket. David Guetta új dalával ismét a Class FM legjobb 40 felvétele között szerepel, a magyar előadók közül Newik és Berkes Olivér viszik a prímet hazánk mérvadó listáján a GoodBye című dallal.

take_that.jpg

Nagy-Britannia történetének egyik legsikeresebb fiúcsapata trióként is óriási népszerűségnek örvend: a Take That These Days című dala 8 helyet javítva bronzérmes lett a piacvezető rádió slágerlistáján és a hét nyertese címet is bezsebelte. A Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen alkotta popcsapat decemberben jelenteti meg legújabb, III című albumát, utalásként arra, hogy az együttes Jason Orange távozásával trióvá vált.

A szupersztár DJ producer, David Guetta ezúttal Emily Sandéval készített közös felvételt, a What I Did For Love című dal 37. helyen debütált a Class40 slágerlistáján. A vadonatúj szerzemény a francia slágergyáros hatodik stúdiólemezén szerepel, amely 2014. november végén jelent meg. A dalt a gyönyörű brit énekesnő és dalszerző Emeli Sandé hangja teszi igazán felejthetetlenné.

Hatalmas sikert ért el Newik és Berkes Olivér GoodBye című dala, amely 8 pozíciót javítva a Class40 slágerlista 4. helyén landolt. A két sikeres zenész közös felvétele egy kimondottan erős hazai mezőnyben diadalmaskodott, olyan magyar előadók és együttesek sikerszámait előzték meg, mint Ákos, Zsédenyi Adrienn, a Hooligans, az Intim Torna Illegál vagy épp a Compact Disco. 

Szólj hozzá

zene tv Compact Disco Ákos Zsédenyi Adrienn Class FM Intim Torna Illegál Hooligans Take That tv/rádió