2014. dec 17.

Magabiztos bombázók

írta: budapest24
Magabiztos bombázók

Estéről estére mindig egy újabb csinos színésznő dobogtatja meg a Universal Channel férfi nézőinek szívét. Piper Perabo, Rebecca Romijn, Marg Helgenberger és Julianna Margulies az újabb izgalmas fordulatok mellett ragyogó megjelenésükkel is garantáltan a tévé elé szegezik a rajongókat.

julianna_margulies_1.jpg Piper Perabot jelenleg a Kettős Ügynök Annie-jaként láthatja a közönség, bár a  többség számára a Sakáltanya szőkeségeként ismert. Néhány évig Piper elhatárolódott a mozifilmek világától, azonban a Kettős ügynök forgatókönyve ismét tévés területre csábította. Az akciósorozat végül nem csupán színészi törekvéseit keltette életre, de a szerelmet is elhozta számára, hiszen idén kötött házasságot a műsor egyik rendezőjével, Stephen Kay-jel. A Perabo név egyébként portugál csengése ellenére német gyökereket takar. 

marg_helgenberger.jpg

Marq Helgenberger a CyberCom csapatának fejeként tartja kézben az irányítást az Intelligence epizódjaiban, de a magánéletben is a céltudatos nők táborát erősíti. Miután édesanyja 27 éven át küzdött a mellrákkal, személyes küldetésének tekintette, hogy felhívja az emberek figyelmét a betegség veszélyeire. Tizenhárom évig volt a Helyszínelők egyik meghatározó karaktere, de már 1990-ben egy Emmyvel gazdagodhatott, a China Beach című sorozatban nyújtott alakításáért.  

piper_perabo.jpg

Rebecca Romijn az X-menből ismert ikonikus kék Mistique-jelmezt ezredesi kosztümre cserélte, és Noah Wyle mellé szegődve A titkok könyvtára varázslatos világába helyezte át székhelyét. Bár a kalandsorozat karakán Eve Bairdjeként kevesebb hangsúlyt kap Rebecca nőies oldala, nem érdemes elfelejteni, hogy a sötét egyenruha még mindig az egykori modell szépségét rejti, akinek vonalai még mindig hibátlanok. Tökéletes megjelenésén elidőzve talán sokan nem hinnék, hogy Rebecca két ikerlány büszke anyukája.

rebecca_romijn_1.jpg Julianna Marguiles már hatodik évada A férjem védelmében című sorozat ügyészi posztját bitorolja, ám Noah Wyle-hoz hasonlóan ő is a Vészhelyzet csapatában tört a világhírnévre. Számtalan díjat bezsebelt már, a Golden Globe szobrára ismét nagy eséllyel indul, és talán sokan nem tudják, hogy a csinos színésznő magyar felmenőkkel is büszkélkedhet.

Tarts a Universal Channel dögös főszereplőivel, hétköznap esténként 21.20-tól!

Szólj hozzá

tv Universal Channel Piper Perabo Rebecca Romijn Julianna Margulies tv/rádió