2014. dec 18.

Hetedjére is dübörög a GLAMOUR Women of the Year

írta: budapest24
Hetedjére is dübörög a GLAMOUR Women of the Year

Megvannak a 2015-ös év jelöltjei!

A bűvös hetedik év a GLAMOUR Women of the Year életében is elérkezett, hiszen 2009 óta dönthetnek az olvasók arról, hogy kik legyenek az év legjobb női és a legsármosabb férfija. A kategóriák minden évben tartogatnak meglepetéseket, így ezúttal a legnépszerűbb kiegészítő tervezőt és sportolónőt is díjazza a lap, de a gála is rendhagyó formát ölt majd.

A GLAMOUR magazin egyedülálló rendezvényével, a Women of the Year díjátadó gálájával, már-már igazi hagyományt teremtett országunkban. A több tucatnyi hírességet felvonultató exkluzív díjátadón az egyik legnépszerűbb női magazin minden évben a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek munkáját ismeri el. Jövő márciusban egy megújult koncepcióval érkezik a rangos esemény, ahol ismét fény derül 2015 befutóira.

Az énekesnők mezőnyében olyan hírességek neve bukkan fel, mint Zséda, az egykori Megasztáros Tóth Vera és Hien, vagy az idei Dal című műsorból ismert Csemer Boglárka (Boggie). Ötödik jelöltként pedig az underground műfaj egyik fiatal képviselőjét, Odettet köszönthetjük.

abodi_dora_1.jpg

"Nagyon boldog voltam mikor megtudtam, hogy az öt legjobb énekesnő közé kerültem, ráadásul nem is akármilyen mezőnyben. Minden versenytársamat tisztelem, es úgy emberileg, mint szakmailag nagyra tartom. Bárki nyer ebből a mezőnyből, jó köztük lenni! Persze nagyon örülnek, ha egy győzelemmel búcsúzhatnék, hiszen alig egy hónappal a gálát követően elkezdem tanulmányaimat a Berklee egyetemen.” – lelkesedett a jelölés hallatán Hien.

hien_2.jpg

A legjobb divattervező címért a 2012-es GLAMOUR gála győztese, Abodi Dóra mellett Bódis Boglárka (Elysian), Tóth Melinda (Daige), Cselényi Eszter (Celeni) és az 1975 márka tervezői, Györe Nikoletta és Kupi Szimonetta is versenybe szállnak. A legjobb színésznő kategóriájában a tavalyi győztes, Osvárt Andrea mellett Rezes Juditra, Törőcsik Franciskára, Farkas Franciskára, valamint Trokán Nórára is voksolhatnak az olvasók.

illes_fanni.jpg

 „Már jelöltek a GLAMOUR Women of the Year díjára. Idén nem számítottam rá, de nagy örömmel tölt el, hogy elismerik a munkámat. "A jelöltek közül Törőcsik Franciskát és Rezes Juditot ismerem személyesen. Színésznőként még nem dolgoztunk együtt, de fotósként már álltak a kamerám előtt.” – árulta el Trokán Nóra, aki két éve egy különdíjjal gazdagodhatott a női magazin jóvoltából.

istenes_bence.jpg

Idén először, két új kategóriában is díjazzák a hölgyeket. A Legjobb kiegészítő tervező cím várományosai között szerepel Oláh Anna (Anna Amélie), Gulyás Sára (Pikk Pack), Anna Zaboeva, Ruszkai Orsi, illetve Abonyi Alma (Alma Abonyi) neve is. Sportolónők közül pedig Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna, Illés Fanni, Gyarmati Panka, valamint Kozák Danuta esélyes a Women of the Year díjára.

jakabos_zsu_fotokredit_emmer_laci.jpg

Minden évben a hatodik kategória a legsármosabb férfiaké. Idén Decker Attila, Pál Dénes, Istenes Bence, Lakatos Levente és Felcser Máté száll ringbe a jeles címért.

GLAMOUR Women of the Year 2015

 A legjobb divattervező:

Abodi Dóra

Györe Nikoletta és Kupi Szimonetta (1975)

Bódis Boglárka (Elysian)

Tóth Melinda (Daige)

Cselényi Eszter (Celeni)

olah_anna.jpg

A legjobb színésznő:

Osvárt Andrea

Rezes Judit

Trokán Nóra

Farkas Franciska

Törőcsik  Franciska

A legjobb kiegészítő tervező:

Oláh Anna (Anna Amélie)

Gulyás Sára (Pikk Pack)

Anna Zaboeva

Ruszkai Orsi

Abonyi Alma

osvart_andrea.jpg

 A legjobb sportolónő:

Hosszú Katinka

Jakabos Zsuzsanna

Illés Fani

Gyarmati Panka

Kozák Danuta

pal_denes.jpg

 A legjobb énekesnő:

Zséda

Hien

Odett

Csemer Boglárka (Boggie)

Tóth Vera

trokan_nora.jpg

A legsármosabb férfi:

Decker Attila

Pál Dénes

Istenes Bence

Lakatos Levente

Felcser Máté 

zseda.jpg 

Szólj hozzá

bulvár Zsédenyi Adrienn Osvárt Andrea Trokán Nóra Abodi Dóra Odett Tóth Vera Törőcsik Franciska Hien Rezes Judit Boggie Csemer Boglárka Glamour Women of the Year!