2014. dec 22.

Thomas Doll: Magyar Kupa győzelmet várok

írta: budapest24
Thomas Doll: Magyar Kupa győzelmet várok

A Fradi TV-n műsorvezetőként mutatkozik be Tóth Tímea

Ma elindul a Fradi TV, a SportKlub műsorában - 18.40-től - az ország legnépszerűbb klubjának rajongói bepillantást kaphatnak a Ferencváros életébe. Az első adásában többek között Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője értékeli az nb1 őszi szezonját, elmondja, mely játékosokkal elégedett és kiktől vár többet, valamint bemutatkozik Kovács Kokó István műsorvezető társa is. Tóth Tímea, a Fradi egykori kézilabdás kiválósága tévésként is bizonyít!

 

toth_timea.jpg

Thomas Doll a Groupama Arénában vezette végig a Fradi TV stábját, közben pedig az elmúlt hónapok eseményeit elemezte. „A vártnál nehezebben kezdtük az idei szezont, a rövid nyári pihenő után nem tudta mindenki azonnal a legjobbját nyújtani, egyszerűen nem voltunk elég erősek” – ismerte el a tréner, aki név szerint is értékelte több játékosát. Vladan Cukic-ot külön kiemelte, mint igazi csapatjátékost és fáradhatatlan küzdőt, de hogy mit gondol a német szakember Gera, vagy éppen Bosnjak teljesítményéről, az kiderül 18.40-kor a Fradi TV műsorából a SportKlubon. 

Doll a közelmúlt mellett a jövőről is beszélt. „Az ősz második felére stabilabb lett a csapat, többször kimondottan jól játszottunk. Tavasszal győzelmet várok a Magyar Kupában, a bajnokságban pedig dobogós helyet” – nyilatkozta Doll. Az eltelt időszak alatt a mester is megszerette a Ferencváros különleges hangulatát. „A Fradiról mindenki azt mesélte, hogy ez egy igazi tradicionális klub. Most már látom, hogy ez valóban így van, sőt egy kicsit nosztalgiázom is. Húsz éve a Rostocknál kezdtem a pályafutásom, ott dolgoztam hasonló egyesületnél, ahol az egyes szakosztályok egy helyen vannak, a játékosok és a dolgozók együtt ebédelnek. Szeretem ezt a családias légkört” – mondta Doll, aki most először arról is beszélt, mi a gondja a magyar futballal. Ha érdekli egy hamburgi és dortmundi kispadon már bizonyított tréner őszinte véleménye a magyar fociról, akkor is kövesse Fradi TV-t! 

A ma esti adás fontos mérföldkő Tóth Tímea életében. A Ferencváros vb-ezüstérmes kézilabdás kiválósága műsorvezetőként debütál, Kovács Kokó István mellett ő mutatja be a klub szakosztályainak legfontosabb híreit. A 155-szörös válogatott 2013-ban vonult vissza az élvonalból, azóta szakértőként már találkozhattak vele a nézők, tévésként azonban ez az első szerepvállalása.   

Fradi TV minden hétfőn 18:40-től a SportKlub műsorán. Exkluzív riportok, hírek a Ferencváros 17 szakosztályáról. 

 

 

Szólj hozzá

tv SportKlub Kovács Koko István tv/rádió