2014. dec 27.

Fluor Tomi csapata a hét sztárja a Class40-ben

írta: budapest24
Fluor Tomi csapata a hét sztárja a Class40-ben

Minden amit tudni akartál a Wellhelloról

A Wellhello az idei év egyik legnagyobb felfedezettje, Rakpart című dalukkal hetek óta előkelő helyen szerepelnek a Class FM slágerlistáján. Fluor Tomi és Diaz a formáció alapításáról, nevük eredetéről és jövőbeli terveikről beszélgetnek Kiss Orsival a Class40 műsorában.

A leghallgatottabb rádió műsorvezetője, Kiss Orsi hétről hétre az ország legnépszerűbb előadóit kérdezi a Class FM mikrofonjánál ülve, ezúttal Fluor Tomi és Diaz volt a Class40 vendége. A Wellhello kedvéért a közeljövőben minden más projektjét félreteszi a két előadó, akiknek barátsága régre nyúlik vissza.

wellhello_kissorsi_class.JPG

„Tavasszal lementünk a Balatonra egy alkotói tábort tartani, ott született a Rakpart, az Apuveddmeg, valamint következő számunk is, aminek címe Később már”. – mesélt a kezdetekről a duó, akinek rengeteg terve van a jövőre nézve is. „Hamarosan elkezdjük a koncertezést teljes zenekaros felállással, valamint nemsokára érkezik az első Wellhello kislemez.” – mondta Fluor.

A duó életében hatalmas mérföldkő, hogy a piacvezető rádióban is rendszeresen hallható első slágerük. „Óriási áttörés, hogy a Class FM is játssza Rakpartot, amelynek sikerén komolyan meglepődtünk. Szerelmesek vagyunk ebbe a dalba, úgy voltunk vele, ha nem jön be, akkor sem kár érte, mert nagy szeretettel és alázattal készítettük.” - mondta az év egyik legnagyobb dobásáról Fluor, aki azt is elárulta, honnan ered a duó neve.” A név egyik ismerősüktől jött, aki amikor jó csajokat látott, rendszeresen azt mondta: „ohh wellhello”…” – mesélte nevetve.

Mikor jelenik meg az első Wellhello lemez? Melyik srácnak van Wellhello feliratú tetoválása? Mi a véleménye a fiúknak a tehetségkutatós sztárokról? December 28-án délután 17 órától a Class40 műsorában az összes kérdésre választ kaphatnak a hazánk kedvenc rádiójának hallgatói, aki pedig esetleg lemarad, a Class FM weboldalán találkozhat az exkluzív interjúval.

 

Szólj hozzá

zene tv bulvár Class FM Fluor Tomi Diaz Kiss Orsi Wellhello tv/rádió