2015. jan 15.

Calvin Harris és Ellie Goulding újra a csúcson

írta: budapest24
Calvin Harris és Ellie Goulding újra a csúcson

Második közös daluk is listavezető

Újabb listavezető slágert alkotott Ellie Goulding és Calvin Harris, Outside című daluk a héten aranyérmes a Class40-en. Hasonló babérokra tör a The Script is, akik a vadonatúj No Good in Goodbye című dallal 34. helyen debütáltak a piacvezető rádió listáján. A hét nyertese a Cobra Starship és Icona Pop Never Been In Love című slágere lett, a hazai előadók között pedig a Hooligans győzedelmeskedett.

Calvin Harris és Ellie Goulding igazán nyerő páros, akik immáron második közös felvételükkel lettek listavezetők. Legújabb szerzeményük az Outside, amely a skót sztár DJ Motion című lemezén kapott helyet, és a héten 6 pozíciót javítva, első helyen végzett a Class FM slágerlistáján. A dal klipjében még az idő is megáll, amikor a két szerelmes sztár végre találkozik egymással - a videót  a zenerajongók már több mint 40 millió alkalommal látták.

 outside_calvinharris_elliegoulding.jpg

A The Script No Sound without Silence című vadonatúj albumának második kislemeze, a No Good in Goodbye, rögtön a 34. helyen debütált a Class40 slágerlistáján. A dal arról az élethelyzetről szól, amikor elhagyunk valakit ahelyett, hogy megpróbálnánk megoldani a kapcsolat problémáit. A népszerű ír trió legújabb számához készült klip főszereplője az együttes frontembere, Danny O’Donoughe,

A héten a Hooligans volt a legnépszerűbb magyar zenekar a leghallgatottabb rádió slágerlistáján, Paradicsom című daluk 4 pozíciót javítva a már 7. helyen áll. A Hooligans ezzel olyan közkedvelt előadókat és zenekarokat előzött meg, mint a Wellhello, Caramel, Zsédenyi Adrienn, vagy az Intim Torna Illegál. 

Szólj hozzá

zene tv lista Class FM tv/rádió