2015. jan 21.

Hosszú hajra vágyik Osvárt Andrea

írta: budapest24
Hosszú hajra vágyik Osvárt Andrea

Zséda és Abodi Dóra is újra Glamour díjjal gazdagodhat

Stílusosak, tehetségesek, ráadásul népszerűségük is töretlen! Osvárt Andrea tavaly a legjobb színésznőnek járó szobrocskával térhetett haza, míg Zséda és Abodi Dóra is büszkélkedhet már egy-egy GLAMOUR Women of the Year győzelemmel. Vajon idén is sikerül begyűjteniük kategóriájuk legtöbb szavazatát?

screenshot_2015-01-24_09_51_35.png

Március 19-én ismét kiosztják a Glamour magazin legsikeresebb nőinek járó díjait. A hat kategóriai öt-öt versenyzője között egykori győztesek is feltűnnek - nagy kérdés, hogy Osvárt Andrea, Zséda, vagy éppen Abodi Dóra ismét maga mögé utasítja-e a mezőny további jelöltjeit. Osvárt Andreát jelenleg egy olasz vígjátékban láthatja a közönség, de hamarosan további két külföldi filmje is mozivászonra kerül, egy új lehetőség miatt pedig a jövőben talán még rövid frizuráját is hátrahagyja.

osvart_andrea_1_1.jpg

„Nagyon örültem a jelölésnek, mivel a „Hajnal Tímeás győzelem” után úgy gondoltam, előfordulhat, hogy egy időre lekerülök a palettáról, de ezek szerint még mindig szeretnének látni a nézők.” - lelkesedett Osvárt Andrea, aki folyamatosan újabb projekteken dolgozik. “Nagyon büszke vagyok, hogy tavaly egy görög és egy német filmet is forgathattam, remélem a jövő évben  egy újabb jelölés apropójából beszélhetek majd ezekről. A német film egy hatalmas költségvetésű vígjáték, és egy nagyon híres német sztár mellett játszhattam. A görög film pedig egy igazi szociodráma, amely remélhetőleg nagy sikert arat nemzetközi szinten is.” - folytatta a visszafogott színésznő. aki folyamatosan újabb kihívások előtt áll. – „Sokszor gondoltam már rá, hogy megnövesztem a hajam, de még soha nem sikerült. Most is éppen egy ilyen projektben vagyok egy filmszerep miatt. A megszokottnál most egy kicsit hosszabb, de majd meglátjuk, hogy meddig bírom.”

osvart_andrea_1.jpg

Zséda idén harmadik alkalommal verseng a népszerű női magazin elismeréséért, hamarosan pedig új klippel is előrukkol.

“Tavaly az egyik legboldogabb pillanat volt az új dalom, a Hány percet élsz? debütálása, amely nagyon jól szerepel a slágerlistákon, nemrégiben pedig egy izgalmas klip is készült hozzá, SP (Éder Krisztián) rendezésében.” - mondta az énekesnő, aki 2015-ben Tóth Vera, Hien, Boggiee és Odett mellett lett jelölve. “A Women of the Year díja azt is mutatja, hogy a közönség általánosságban mennyire figyel oda a nőre, aki az alkotások mögött áll. Éppen ezért nagyra értékelem ezt az elismerést, hiszen a közönség visszajelzése, szeretete számomra rendkívül fontos.” - tette hozzá Zséda.

abodi_dora_2.jpg

Abodi Dóra extravagáns kollekciói világszerte is egyre népszerűbbek, olyan hírességek ihlették és egyben méltatták már egy-egy darabját, mint a Tetovált lányt is megformáló Noomi Rapace, vagy Sadie Pinn énekesnő. 

„Egyértelműen a londoni divatbemutatóm és a Vogue Italia dubaji kiállításán való részvétel volt a tavalyi évem két csúcspontja. Szakmailag pedig a legboldogabb pillanat az volt, amikor november végén összeállt a következő ősz-téli kollekcióm. Szintén egy nagyon furcsa és egyben jó érzés, hogy két személyes múzsám is bekapcsolódott az életembe. A 2014-es ősz-téli kollekció egyik inspirálója a Tetovált lányt is megformáló Noomi Rapace a VVV magazin divatanyagában az egyik ruhámat viselte, míg a 2015 tavasz nyári kollekció múzsája, Sadie Pinn (Crim3s énekesnője) pedig eljött a londoni divatbemutatómra és a backstage-ben lelkesített.” – elevenítette fel 2014 legmeghatározóbb pillanatait Dóra, aki Londonban hamarosan ismét bizonyíthat.

Osvárt Andreára, Zsédára, Abodi Dórára, valamint a GLAMOUR Women of the Year 2015 többi jelöltjére március 2-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

Szólj hozzá

bulvár divat Zséda Zsédenyi Adrienn Osvárt Andrea Abodi Dóra Glamour Women of the Year!