2015. jan 23.

Violetta Live

írta: budapest24
Violetta Live

Lesz egy harmadik koncert is

Olyan nagy az érdeklődés a Violetta Live koncert iránt, hogy háromszor is megrendezik Budapesten!

A The Walt Disney Company ma bejelentette, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel még egy Violetta Live koncert kerül megrendezésre, melynek fő fellépője Martina Stoess-el. A jegyek ma 10:00 órától kaphatóak, a koncert pedig augusztus 30-án 14:30-kor fog kezdődni. A Violetta Live turné most érkezett Európába; múlt héten vasárnap Spanyolországban, Madridban rendezték meg az első, nyitó koncertet, több mint 10 000 nézővel. 

leon_-_jorge_blanco.jpg

JEGYINFORMÁCIÓ

Violetta Live fő fellépője Martina Stoess-el. A jegyek 9900-Ft-tól kaphatóak. A jegyek elérhetőek a www.livenation.hu weboldalon.

 

 

 

 

2015. augusztus 29. 

Budapest

BUDAPEST ARÉNA

14:30 

2015. augusztus 29.

Budapest

BUDAPEST ARÉNA

19:30

2015. augusztus 30.

Budapest

BUDAPEST ARÉNA

19:30

 

uj_kep_martina_stoessel.jpg 

További részletek a www.disney.hu/violetta-live -on.

A Violetta Live keretében a tévésorozat eredeti szereplőgárdája lép majd fel, beleértve Violettát alakító Martina Stoesselt. Martina mellett láthatjuk még élőben a színpadon Jorge Blancót (Leon); Diego Dominguezt (Diego); Facundo Gambandét (Maxi); Mercedes Lambrét (Ludmila); Candelaria Molfesét (Camila), Samuel Nascimientót (Broduey); Alba Rico Navarrót (Naty) és Ruggero Pascquarellit (Federico). A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának kedvenc slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az „En Gira” is. A vadonatúj koncertet egy kilenctagú, energikus tánccsoport teszi tökéletessé, akiket egy öttagú együttes kísér lenyűgöző díszletek és világítás mellett, látványos koreográfiával, szenzációs technikai elemekkel és lélegzetelállító új jelmezekkel.

  •          240 négyzetméteres HD LED rendszer, 3 mozgó hajlított LED képernyővel,
  •          Szenzációs vizuális effektek, köztük műhó és 4 500 kg konfetti,
  •          20 000 kg tűzijáték a teljes nemzetközi turnéhoz,
  •          A színpad és a közönség felett lengő előadók,
  •          Több mint 130 munkatársból álló produkciós csapat,
  •          8 lakókocsi szállítja a koncert csapatát és felszerelését a nemzetközi turné különböző pontjai között

2013/14-ben az első koncertturné, a Violetta In Concert, Paraguayban, Asunciónban indult 2013 szeptemberében. Majd Európában 62 előadást adtak 15 városban Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban. A turné keretében összesen közel egymillió jegy kelt el, amely 12 országban több mint 200 előadást jelentett. A turnét egy speciális koncertanyag mozis bemutatója követte, amely tartalmazta a teljes élő előadást és a rajongók számára lehetővé tette, hogy betekintést nyerjenek az élő koncertturné kulisszái mögé is. 

ludmila_mercedes_lambre_es_naty_alba_rico_navarro_.jpg

A harmadik televíziós évadjánál járó Violetta szédületes sikert aratott mindenhol, ahol megjelent. Az első gyerek-szappanoperának nevezett produkció Violetta tini életének dramatikus fordulataival lebilincselte a nézőket. A történet szerint többéves európai tartózkodása után a tehetséges tinédzser szülővárosába, Buenos Airesbe visszatérve énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több mint 40 millió nézőt vonzott be 2014 áprilisa és júniusa között. Violetta a 6-14 éves lányok első számú, spontán említett kedvencévé vált Belgium déli részén, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban és Spanyolországban.

violetta_live-_a_sorozat_fobb_szereploi.jpg

A tévésorozat kiegészítéseként Violettaóriási sikerrel jelent meg több fogyasztói terméken, mint például a divatcikkek és kiegészítők, lakberendezési tárgyak, papíráruk, szépségápolás, játékok, elektronikai termékek, könyvek és magazinok. Több mint három millió Violetta könyvet és egymillió Violetta naplót adtak el csak az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika). A Violetta sorozat szereplői több platinalemezt tudhatnak magukénak, amelyek száma a mai napig már a két milliót is meghaladja világszerte.

violetta_live_-_fobb_szereplokkel.jpg

Violettaglobális szintű,több mint 350 milliós YouTube nézettsége még Justin Bieberét is meghaladja Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban.

diego_diego_dominguez_.jpg

 

Charlie Coleman - a The Walt Disney Company EMEA Violetta marketing-alelnöke - azt nyilatkozta: „Noha a Violetta tévésorozatként indult, már a kezdettől fogva világos volt a potenciálja, hogy más területeken is sikereket érjen el. Mivel a zene és a tánc minden epizód szerves része, az eredeti szereplők élő koncertes előadása az első turné során lehetővé tette a Disney számára, hogy a Violetta közönségére gyakorolt vonzerejét még intenzívebbé tegye. A spanyolországi, olaszországi és franciaországi élő koncertekre adott lehengerlő rajongói reakciók után a Violetta Liveteljesen új koncertélményt nyújt, lehetővé téve az európai Violetta-rajongóknak, hogy a Violetta sztárjait élőben láthassák, ahogy kedvenc dalaikat előadják a színpadon”.

 violetta_vagyis_martina_stoessel.jpg

Szólj hozzá

zene program Disney Violetta Live