2015. jan 27.

A Szigetközi Friss Víz...

írta: budapest24
A Szigetközi Friss Víz...

Külföldi brandje a Panta Aqua The Water képviseli Magyarországot a Bocuse D’Or lyoni döntőjén

Komoly érdeklődés kíséri a Szigetközi Friss Víz és külföldi brandjének a Panta Aqua The Waternek bemutatkozását a Bocuse D’or-on. A világ egyik legrangosabb szakácsversenyével párhuzamosan nagyszabású élelmiszeripari kiállítás is zajlik Lyonban. A Bocus D’Or Akadémia Magyar Tagozata szigorú előválogatást követően választotta ki azokat a magyar termékeket, amelyek méltón képviselhetik hazánkat a rangos eseményen. A Szigetközi Friss Víz és külföldi brandje a Panta Aqua The Water nem csak a kiállítás magyar standján kap kiemelt szerepet, de ezt a vizet kóstolhatják meg a szakácsverseny VIP vendégei is.

water1.jpg 

A Bocuse d’Or a világ egyik legnagyobb presztízzsel bíró chefversenye, melyet 20 évvel ezelőtt Paul Bocuse mesterszakács alapított. Az eseményt kétévente rendezik meg, a döntő helyszíne mindig Lyon. Franciaországban kimagasló népszerűséggel bír a rendezvény. A gálát élőben közvetíti a tévé, többórás élő show-ban vonulnak fel a világ legjobb séfjei, a rendezvényen pedig ott van mindenki, aki számít ebben a szakmában. A szakácsolimpián idén a VIP részben csak magyar és francia ételeket és italokat kínálnak a magas rangú vendégeknek. Emellett a rendezvényt rangos élelmiszeripari kiállítás is kíséri.

viz3.jpg

A Bocuse D’Or Akadémia Magyarországi Tagozata szigorú előválogatást tartva választotta ki azokat a magyar termékeket, amelyek méltó képviselői lehetnek hazánknak az eseményen. A Szigetközi Friss Víz és külföldi brandje a Panta Aqua The Water a kiállításon a magyar stand kiemelt szereplője. Itt nemcsak a nagyközönség, hanem a gasztronómiai szakma szakértői is megismerkedhetnek a kiváló magyar termékkel. Emellett a már említett VIP részben is bemutatkozik a Szigetközi Friss Víz és külföldi brandje a Panta Aqua The Water. 

img_0066-b_res.jpg

A Mosonmagyaróvár székhelyű cég számára nagy megtiszteltetés, hogy a szigetközi Friss Víz a világ legrangosabb szakmai eseményén mutatkozhat be és népszerűsítheti a magyar víz kiváló minőségét.

A Bocuse D’Oron való részvételünk is jól bizonyítja,hogy a világ vezető friss vizei mellé felsorakozva méltó szerepet kap a külföldi brandként Panta AquaThe Water néven bevezetendő Szigetközi Friss Víz.  Egyúttal az a trend is megfigyelhető, miszerint világviszonylatban egyre inkább a természetes szűrésű, adalékanyag mentes, nem túl nagy ásványi anyag tartalmú vizek fogyasztása kerül előtérbe, amely kiemeli az ételek ízét. Ebbe az irányzatba illeszkedik bele és válhat kiemelkedő szereplővé a Panta Aqua The Water  - mondta el Leitner László, a Szigetközi Friss víz vezérigazgatója.

A január 24-28-án között zajló Bocuse D’or-on összesen 24 csapat vesz részt. A magyar csapat január 28-án mutathatja be tudását a 24 tagú zsűrinek.

 

 

 

Szólj hozzá

Lyon Paul Bocuse Szigetközi Friss Víz Bocus D’Or Akadémia Panta Aqua The Water Leitner László