2015. jan 28.

Medvét üldözött el Maxisun és BLR közös klipjük forgatásán

írta: budapest24
Medvét üldözött el Maxisun és BLR közös klipjük forgatásán

Most debütált a Van még fény videója

A 2013 nyarán megjelent Bátor című Maxisun-dal a hazai és környező országok rádióiban már jópárszor felcsendült, de a bokszrajongók számára is ismerős lehet. A tavaly márciusban Madár búcsúmeccse alkalmával rendezett kecskeméti gálán Kovács "Vipera" Attila bevonulózenéjeként hallhattuk a fülbemászó refrénű dalt. Vipera azóta is a Bátorra lép a kötelek közé, azonban nemcsak profi világbajnokunknak tetszett meg a track, BLR is felfigyelt rá.

maxisun_blr.jpg

A korábban Majkával és Curtisszel karöltve a lagnagyobb youtube-nézettségű magyar klipet (Belehalok) produkáló rappernek is bejött a Van még fény-re átkeresztelt dal sodró lendülete. Az új cím és BLR ütős rapbetétete még jobban kihangsúlyozza a szerzemény mondanivalóját és a hiphopos utánérzését. "A dalban főleg a reggie-s vonal amivel azonosulni tudtam, azonnal megfogott a hangulata, és a Maxisun-os srácokkal is egyből megtaláltuk a közös hangot. Szerencsére mindkét fél kompromisszum kész volt, így teljesen zökkenőmentesen jött létre a közreműködés" - osztotta meg gondolatait a Van még fényről BLR.

maxisun_feat_blr_van_meg_feny.jpg

A most debütáló klip kültéri részeit Dobogókőn forgatták, ám a festői környezet ellenére nem éppen nyugodt körülmények között zajlottak a felvételek. Barczi Gábor a Maxisun basszusgitárosa szerint puskalövések közepette kellett forgatniuk: "Vadászok lepték el aznap délelőtt az erdőt, mert egy barnamedve áttévedt a szomszédos Szlovákiából. Szerencsére Szabó Andris kíméletlen dobolása még a puskák zaját is elnyomta, talán a medvét is ő üldözte vissza".

A klipben a Maxisun tagjai és BLR szerepelnek, a belső felvételek a Showbarlangban készültek.

Szólj hozzá

zene BLR Maxisun