2015. már 02.

A DAL 2015 GYŐZTESE "BOGGIE"

írta: budapest24
A DAL 2015 GYŐZTESE "BOGGIE"

WARS FOR NOTHING CÍMŰ DALÁVAL

A zsűri és a nézők döntése alapján 2015-ben, a 60-ik Eurovíziós Dalfesztiválon, hazánkat Csemer Boglárka "Boggie" fogja képviselni a Wars for Nothing című dalával.

hqdefault.jpg

A döntős dalok elhangzása után a zsűri megfelezte a mezőnyt, leadta szavazatait, melynek alapján a legtöbb pontot -28 - Szabó Ádám Give Me Your Love című száma kapta, míg Boggie Wars for Nothing című dala 24 pont, a Spoon Keep Marching On és  Mujahid Zoli Beside You című szerzeményével holtversenyben 20 pont zsebelt be a zsűritől.

Az M1 és a Duna World csatornán, valamint MEDIAKLIKK.HU/DAL oldalon élőben közvetített döntőben a négy zsűritag - Rúzsa Magdi énekesnő, Rákay Philip, az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese (a zsűri elnöke), Csiszár Jenő, az MTVA program-főtanácsadója és Pierrot előadó, dalszerző, producer - mellett az ötödik zsűritag ismét a közönség volt. A nézők ezúttal kicsit másként a végső négyre szavazhattak csak sms-ben vagy mobil applikáció segítségével.

Az élő show extra fellépője a tavalyi győztes Kállay-Saunders András volt, aki Running című dalának egy új változatát adta elő az MR Szimfonikusok kíséretével.

Köszönjük a kitartó figyelmeteket - mára búcsúzunk, de hamarosan újra jelentkezünk, hiszen itt, nálunk követhetitek majd BOGGIE felkészülését az Eurovíziós Dalfesztiválra!

Szólj hozzá

zene tv program MTVA Eurovíziós Dalfesztivál A Dal Boggie Csemer Boglárka tv/rádió