2015. már 02.

Virtuális valóság a Samsung legújabb csúcskészülékeivel párosítva

írta: budapest24
Virtuális valóság a Samsung legújabb csúcskészülékeivel párosítva

A Samsung és az Oculus továbbfejlesztette a Gear VR-t, amely ezentúl még jobb, élvezetesebb és valódi háromdimenziós tartalmakat kínál

A Samsung a legújabb okostelefonjaival, a Samsung Galaxy S6-tal és az S6 edge-dzsel is kompatibilis Samsung Gear VR Innovator Edition bemutatásával újra megerősítette vezető szerepét a viselhető mobil eszközök és a mobil virtuális valóság területén. Az Oculus technológiájára épülő, a Galaxy S6-hoz készített Samsung Gear VR Innovator Edition használatával még több felhasználó élheti át a Samsung páratlan, valóban háromdimenziós, moziszerű virtuális valóság élményét.  

samsung-gear-vr-innovator-edition.jpg

  • Egyedülálló szórakoztatás: a Galaxy S6-ra és az S6 edge-re optimalizált, 5,1 hüvelykes Super AMOLED kijelzőjével a Gear VR Innovator Edition olyan szórakoztatásban részesíti a felhasználókat, mint még soha. A nagy felbontású filmektől kezdve, a televíziós műsorokon, VOD (video on demand – igény szerinti videóközvetítés) szolgáltatáson keresztül, a fényképek nézegetéséig a felhasználók az élesebb képnek és a szélesebb látószögnek köszönhetően intenzívebb virtuális valóság élményben részesülhetnek, arról nem is beszélve, hogy mostantól hosszabb ideig is használhatják készüléküket. 
  • Még kényelmesebb használat: a 15%-kal csökkentett méretéből adódóan a Samsung Gear VR viselése még kényelmesebbé vált. Az ergonómiailag újratervezett pántok jobb egyensúlyt biztosítanak, a mechanikai szellőzés pedig hosszabb virtuális valóság élményt garantál. 
  • Csúcsteljesítmény: a megnövelt teljesítménynek és a jobb grafikának köszönhetően a felhasználók lenyűgöző virtuális valóság-alapú kalandokban vehetnek részt. 
  • USB kompatibilitás: a Gear VR most már USB portról is működtethető, s így az eszköz hosszabb ideig használható. 
  • Kiterjedt ökoszisztéma: a Gear VR-hez elérhető tartalmak már letölthetőek az Oculus Store-ból. Top kategóriás gyártók által kínált optimalizált és lokalizált virtuális valóság tartalmak még szélesebb tárháza áll rendelkezésre a felhasználók számára, így például rengeteg izgalmas virtuális valóság játék és olyan 360°-os műsorok, mint a Cirque de Soleil új előadása, a Kurios. 

A termékekről további információ itt a weboldalon található. 

Samsung Gear VR Innovator Edition termék specifikációk

Gear VR

Dimension 

196 x 107.9 x 82.9 mm

Sensor 

Accelerator, Gyrometer, Proximity(Mount/Unmount Detection)

FOV 

*Field of View

96 degree

IPD Coverage

54 ~ 70 mm (Fixed Lenses) 

Accessory

Replaceable Face Form, Carrying Pouch, Lens Cleaning Cloth

Color 

Frost White 

Connectivity

microUSB connection to the Galaxy S6 and S6 edge

 

Szólj hozzá

bulvár tudomány technika smartphone Samsung