2015. ápr 07.

Jön a nyár: légy még vonzóbb! Akár nyolc hétre is szabadságra mehetsz a szőrtelenítéstől!

írta: budapest24
Jön a nyár: légy még vonzóbb! Akár nyolc hétre is szabadságra mehetsz a szőrtelenítéstől!

Gyönyőrű sima bőr néhány perc akatt

A nők órákat töltenek a nem kívánt testszőrzet eltávolításával a fürdőszobában, vagy a drága szépségszalonokban, de most van egy gyorsabb módja annak, hogy szép bőrük legyen minden nap. A Philips tudja, hogy a nők tartós szőrtelenítést szeretnének bőrük simaságának és egészségének megőrzése mellett, így kifejlesztette a Lumea Precision Plus készüléket. A forradalmian új vezeték nélküli otthoni szőrtelenítő minden eddiginél gyorsabban távolítja el a szőrzetet, és tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) technológiának köszönhetően.  

Eltérően más hazánkban árusított IPL eszközöktől, a Lumea Precision Plus tartalmaz egy nagyobb terület szőrtelenítéséhez használatos fejet, így mindkét láb kezelése kevesebb, mint 15 percet vesz igénybe. A Lumea Precision Plus további precíziós tartozékkal is segíti a nőket, így biztonságosan eltávolíthatjuk a szőrt az arcról és az intim területekről is.

Az új készülék, a fény gyengéd impulzusait alkalmazza a szőrszál gyökerénél, így azok természetes módon kihullanak. Sőt, kutatások bizonyítják, hogy a kezeléseknek köszönhetően több mint 80%-kal kevesebb szőr növekedett újra. A továbbfejlesztett akkumulátora hosszabb élettartamot biztosít, ennek köszönhetően akár az egész testet és az arcot is szőrteleníthetjük egyetlen feltöltéssel.  A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően Lumea Precision Plust hihetetlenül könnyű használni, a beépített UV-szűrő és az öt fényerősségi beállítás pedig biztosítja a fájdalommentes kezelést, a különböző bőr-és szőr tónusok széles skáláján. A Lumea Precision Plus lámpájának hosszú élettartama szavatolja a 100.000 villanásnyi használhatóságot, tehát 5 évig nem szükséges lámpát sem cserélni. 

Az új Philips SC2003/11 Lumea Precision Plus Magyarországon is elérhető 2013 áprilisától, 159.990,- Ft ajánlott fogyasztói áron.

Tehát érdemes ezekt szem előtt tartani: 

- Mi nők órákat töltünk a nem kívánt testszőrzet sokszor fájdalmas eltávolításával a fürdőszobában, vagy drága szépségszalonokban, de ennek most vége! A Philips kifejlesztette a Lumea készüléket, mellyel akár nyolc hétig is selymesen sima maradhat a bőrünk. A vezeték nélküli otthoni szőrtelenítő minden eddiginél gyorsabban távolítja el a szőrzetet, és tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) technológiának köszönhetően.  

- A Philips Lumea a fény gyengéd impulzusait alkalmazza a szőrszál gyökerénél, így azok természetes módon kihullanak, sőt, kutatások azt is bizonyítják, hogy a kezeléseknek köszönhetően több mint 80%-kal kevesebb szőr nő újra. Az időnkkel is jól gazdálkodhatunk, hiszen mindössze 15 percet vesz igénybe mindkét láb kezelése. A Philips Lumea segítségével biztonságosan eltávolíthatjuk a szőrt az arcról és az intim területekről is. A beépített UV-szűrő megvédi a bőrt, valamint tetszés szerint állíthatjuk be a bőr-és szőrtípusunknak megfelelő fényerősséget.

De hogyan is működik a Philips Lumea?

A Lumea enyhe pulzáló fényt bocsát a szőrtüszőkbe, a pulzálás pedig hővé alakul, melynek következményeként megáll a szőrszálak növekedése. A szőrtüsző nyugalmi fázisba kerül, mely természetes jelenség és egyike a növekedési ciklus három fázisának. A szőrszálak fellazulnak és természetes módon, fájdalommentesen kihullanak. Amíg a szőrtüsző nyugalmi fázisban van, nem növeszt új szőrszálat. Így akár 8 hétig is élvezhetjük bőrünk selymes simaságát.

Próbálja ki most a Lumeát, mert a Philips 90 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál a 2014. október 1. és 2015. január 31. között Magyarországon vásárolt készülékekre. 

Részletek: www.lumea.hu

Szólj hozzá

philips IPL lumea