2015. ápr 11.

A Toshiba Portégé Z20t és Chromebook 2 számítógépei Red Dot-dizájndíjat nyertek

írta: budapest24
A Toshiba Portégé Z20t és Chromebook 2 számítógépei Red Dot-dizájndíjat nyertek

A Toshiba Europe GmbH bejelentette, hogy a rangos nemzetközi megmérettetésen a Portégé Z20t és Chromebook 2 számítógépei Red Dot-dizájndíjat nyertek. 

A Red Dot-díj 2015 „Termékdizájn kategóriája” a világ legnagyobb nemzetközi termékversenye. Idén 56 országból 1994 résztvevő jelentkezett a megmérettetésre. A világszerte elismert Red Dot a kiváló tervezést és kialakítást jelenti. A nyerteseket egy rangos, ismert dizájnerekből és szakújságírókból álló zsűri választja ki. A tagok idén 25 országból érkeztek. 

pd2015_rd_rgb.jpg 

Toshiba Portégé Z20t

A Portégé Z20t az Intel® Core™ M processzorok kiváló teljesítményét és a táblagépek rugalmasságát ötvözi. Az elsősorban üzleti felhasználók számára fejlesztett, leválasztható kijelzővel rendelkező, 12,5 hüvelykes (31,75 cm) Full HD kijelzővel ellátott modellek különböző tartalmak előállítására és fogyasztására egyaránt kitűnően használhatók. Akár a kifordítható dokkoló segítségével bemutatókat tartunk, vagy egy tárgyalás során jegyzetelünk, a készülék nagy teljesítménye és a maximálisan elérhető 17 órás akkumulátor-üzemidő egész nap segíti munkánkat. A prémium kialakítású, karcsú és pehelykönnyű Portégé Z20t kiválóan hordozható. A beépített TPM (Trusted Platform Module) segítségével a helyben tárolt adataink teljes biztonságban vannak, így használata során munkánkra koncentrálhatunk. 

portege_z20t-b_life_style_04.jpg

Toshiba Chromebook 2

A Toshiba Chromebook 2 eszköze segítségével elmélyülhetünk a felhőtlen szórakozásban. A választható fényes, Full HD felbontású IPS kijelző révén a legújabb mozifilmek makulátlan minőségben jelennek meg, míg a Skullcandy® által szabályozott sztereó hangszórók lenyűgöző hangélményt nyújtanak. Az üzleti felhasználók számára is kiváló választás a 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel ellátott notebook, melyen a táblázatok számára is elegendő hely jut, ráadásul a mindössze 1,35 kg-os eszköz könnyen hordozható. A hosszú akkumulátor-üzemidő segítségével pedig kedvenc alkalmazásainkat problémamentesen használhatjuk tanulásra, munkára vagy szórakozásra egyaránt.

Szólj hozzá

Toshiba Chromebook 2