2015. ápr 17.

A Lenovo WRITEit® technológiája™ a számítógépeken és táblagépeken egyaránt megkönnyíti a kézírást

írta: budapest24
A Lenovo WRITEit® technológiája™ a számítógépeken és táblagépeken egyaránt megkönnyíti a kézírást

A Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) bejelentette legújabb alkalmazását a WRITEit-ot, amely a tollal is működő eszközökön nyújt tökéletes kézírásélményt. A WRITEit segítségével a tollal való írás ezentúl ténylegesen hasznos, és praktikus megoldást jelenthet a tartalom bevitelre: használatával a felhasználók szinte bárhol írhatnak, ahol gépelni is lehet. A kiválasztott Lenovo Windows® 8 készülékeken működik, aktív tollal vagy AnyPen technológiával, valós idejű visszajelzéssel és javítással. Mindezek az előnyök és lehetőségek arra sarkallják majd a felhasználókat, hogy a tollal írást válasszák a billentyűzeten való gépeléssel szemben, amely egy folyamatosabb, gyorsabb és még pontosabb felhasználói élményt nyújt.

maxresdefault_1.jpg

A legtöbb eszközön megtalálható kézírás funkcióval szemben a WRITEit lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármely szöveges mezőbe írjanak, amely gépelésre alkalmas, akkor is, ha olyan alkalmazásban található ez a mező, amelynek eredetileg nincs natív toll támogatása. Ezáltal a kézírás már nem egy korlátozott, alkalmazásspecifikus újdonság, hanem egy igazán életképes tartalom beviteli móddá válik. A WRITEit új írási lehetőségek tárházát sorakoztatja fel, a hagyományos jegyzetelésen és rajzoló alkalmazásokon felül. Például, a felhasználók a keresett kifejezést közvetlenül a böngészőbe írhatják, amely gyors találatokat eredményez, ahelyett, hogy a képernyő billentyűzetét vennék igénybe. A WRITEit ugyanúgy működik e-mailezéshez, közösségi oldalakon, online űrlapoknál és egyéb esetekben is.

A WRITEit a háttérben működik, és valós időben alakítja át szöveggé a felhasználók írásait. A “gyorsírok” körében biztos népszerű lesz az automatikus javaslat funkció, amely alternatívákat kínál egy ismeretlen szóra, valamint segít kiküszöbölni a félreírásokat, hogy már elsőre jól adja vissza a szöveget. Továbbá számos gesztus alapú parancsot meg tud különböztetni és a szerkesztést is egyszerűbbé teszi.

maxresdefault.jpg

“Bár az érintőképernyős technológia mára alapjaiban változtatta meg a felhasználók számítógép-, és egyéb készülékek használatát, a kézírás technológia lemaradt. Egészen mostanáig, a WRITEit megjelenéséig.” – mondta Mark Cohen, a Lenovo Ecosystem and Monetization Business Group alelnöke. “A felhasználóink visszajelzéseiből kiderült, hogy egy természetesebb, ösztönösebb és pontosabb kézírásélményt kerestek, pontosan olyat, amilyet a WRITEit nyújt.

Elérhetőség1

A WRITEit elérhető a következő tollal rendelkező eszközökhöz: ThinkPad® YOGA™, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 és YOGA Tablet 2 8” Windows operációs rendszerrel és AnyPen™ technológiával. Ezen készülékek használói ingyenesen letölthetik április 15-től a WRITEit alkalmazást a http://www.getwriteit.com weboldalon. A Lenovo az év hátralévő részében megjelenő termékeire is elérhetővé teszi a WRITEit alkalmazását.

1Minden ajánlat a készlet erejéig érvényes. Egyes termékek csak bizonyos piacokon érhetőek el. A Lenovo fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a termékajánlatát előzetes értesítés nélkül.

A Lenovo-ról

A Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) egy 39 milliárd dollár értékű, a Fortune 500-as listán szereplő globális vállalat, az innovatív fogyasztói, kereskedelmi és vállalati technológiák vezető szállítója. Kiváló minőségű, megbízható termékeket és  szolgáltatásokat felvonultató portfóliójában megtalálhatók a PC-k (többek között a legendás Think és a több üzemmódú YOGA márkák), a munkaállomások, a szerverek, a tárolóeszközök, az okos TV-k, valamint a mobil termékek családja: okostelefonok, tabletek és app-ok. Csatlakozzon a Lenovo-hoz a LinkedInen, kövesse a Facebookon és a Twitteren (@Lenovo), vagy látogassa meg a www.lenovo.com honlapot.

Szólj hozzá

tudomány Lenovo