2015. ápr 21.

Szani Roland megmutatja miből lesz sláger

írta: budapest24
Szani Roland megmutatja miből lesz sláger

Egyedi interaktív slágerlistával erősít a Class Night

Megújult koncepcióval jelentkezik április 20-tól Szani Roland esti műsora, a Class Night, ahol a legmenőbb hazai és nemzetközi előadók legfrissebb dalai szólnak majd, a híreken és érdekességeken túl, egyedi interaktív slágerlistával is jelentkezik a műsor.

szani_roland.jpg

A Class FM felpörgeti az esti kínálatot és megújítja Class Night című műsorát. A trendeknek megfelelően az este 8 és 10 óra közötti sávban Szani Roland a legfrissebb zenei híreket, pletykákat és infókat nyomja. A műsor, friss vizekre evez, vadonatúj, eddig nem hallott felvételeket is bemutat, sőt a Class Night-on belül egy önálló, 20 dalból álló online toplista is helyet kap, ahol a helyezésekről interaktív módon, a classfm.hu oldalon szavazhatnak a hallgatók. 

Rendkívül izgatott vagyok, és nagyon lelkes. Egyedülálló műsort tervezünk, cool előadók friss dalaival, amelyekről a hallgatók szavaznak a classfm weboldalán, így az interaktív Top20-as slágerlista is folyamatosan változik majd” - magyarázta Szani Roland. „A frissességen és  a zenén lesz a hangsúly, két óra bulizással, ahol megmutatjuk, miből lesz sláger” – tette hozzá a Class Night házigazdája.

Egyedi, interaktív slágerlista, sztárhírek a zenei világból - ez a Class Night minden hétköznap este 8-tól 10-ig, Szani Roland műsorvezetésével.

Szólj hozzá

Class FM Szani Roland Class Night