2015. ápr 25.

Vasárnaptól újra szabadtéren a WAMP!

írta: budapest24
Vasárnaptól újra szabadtéren a WAMP!

Szinte egyik napról a másikra tört ki idén a tavasz, elképesztő ütemben zöldül a természet, s egyre hosszabbak a nappalok is. A WAMP is tavaszi üzemmódra kapcsol, s a hosszú és álmos tél után Budapest legnépszerűbb dizájnvására újra az Erzsébet térről jelentkezik. A családi programnak sem utolsó vasárnapi rendezvényen kizárólag válogatott hazai tervezők és művészek, minőségi gasztrotermékeket kínáló családi manufaktúrák és műhelyek portékái közül választhat a látogató.

unnamed_12.png

2015. április 26.
11.00-19.00
Erzsébet tér

A WAMP a korábbi években már megszkott rendszernek megfelelően idén is havonta szervez belépődíjmentes dizájnvásárt a belváros egyik legpezsgőbb sétányán. Ha a ruhatárad szeretnéd felfrissíteni néhány igazán egyedi darabbal, vagy ajándékba keresel egy-egy személyre szabott öltözékkiegészítőt, esetleg magadat lepnéd meg egy menő ékszerrel, a WAMP-nál jobb célpontot biztosan nem találsz. Ha különleges gyerekjátékokért, plüssökért vagy másutt nem kapható mesekönyvekért jöttél, akkor sem fogsz csalódni, s jónéhány olyan tervezővel is találkozhatsz, akiknek tárgyaival az otthonod egy-egy szeletét dobhatod fel. Grafikai alkotásokból sincs hiány a dizájnvásáron; nyomatok, képeslapok, füzetek garmadája várja, hogy kiválaszd a neked legjobban tetszőt. Az egyediség, a kézműves metódusok nem csupán a tárgyakat, de a gasztro szekcióban kapható élelmiszereket is jellemzik, hiszen itt kizárólag kicsi manufaktúrák kézzel készült finomságaival, különleges termékekkel, és persze szokatlan, új ízekkel is találkozhatsz.

A hónap designere az INQ

A márka alig két évvel ezelőtt indult útjára, s mára már hat kollekciót készített. Az INQ a tradiciókból merít egy csipet nosztalgiával meghintve, s szinte kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozik. A vadonatúj nyári kollekció az Átalakulás rítusa nevet kapta, s egy képzeletbeli fiatal lány felnőtté válásának fázisait meséli el, összesen négy fejezetben. Az ünnepélyes sötétkék-fehér kombó mellett halványlila, palazöld és púderes árnyalatok jellemzik, s az összes darab nem csupán szép és finom, de nagyon-nagyon szerethető is. 

unnamed_55.jpg

A WAMP-on szinte kizárólag az alkotóktól vásárolhatsz, így nem csupán egy termék lesz a tiéd, de annak történetével és készítőjével is megismerkedhetsz. Három olyan kiállítót mutatunk be, akikkel most vasárnap találkozhatsz először a WAMP-on.

Szólj hozzá

program diva WAMP