2015. ápr 28.

Tandem ugrásaik a budapesti Nitro Circus Show-n is elkápráztatják majd a közönséget

írta: budapest24
Tandem ugrásaik a budapesti Nitro Circus Show-n is elkápráztatják majd a közönséget

A testvérpár, Matt & Emma McFerran videointerjút adott Ausztráliából

Az FMX bajnok Matt "Matty Mac" McFerran és húga Emma, akinek neve gyorsan felkerült freestyle élvonalba, ugrásaikkal Világ elsők lettek. Ausztráliában mutatkoztak be először együtt, egy motoron úgy ahogy még előtte senki soha. 
mat_emma_2.jpg
A Jackhammer névre keresztelt trükk, amit bemutattak a tömeget egyszerre mozgatta meg.
A motoron együtt ülve ugratnak el a rámpáról, majd Emma teljesen elemelkedik a motorról a levegőbe, a lábait Matt karjai közé ékeli be, ezzel tartva magát és így repülnek tovább. A levegőben még különböző helycseréket hajtanak végre, ezzel sérüléseket is kockáztatva. Az FMX történelmében ez hatalmas lépés, a veszélyhelyzetek megduplázódnak a magas kockázat vállalással és az egész sportnak magasra tették a mércét. Természetesen ezeket a nem mindennapi trükköket Budapesten  a Groupama Arénában is bemutatják a Nitro Circus Motomayhem Show -n. 
mat_emma.jpg
Matt McFerran az egyik legjobb Ausztrál FMX versenyző, a Nitro Circus show-al bejárta a világot és számos trükköt mutatott be a közönségnek.  Közel tíz évig a világ élvonalában versenyzett és ő az egyike azon két motorosnak, aki felviszi a rámpára a motort, háta mögött még két személlyel és megcsinálnak egy szaltót - vagyis a 3 Person FMX Flips-et.
Emma McFerran, részt vett a 2013 -as FIM Freestyle MX világbajnoki sorozat részeként megrendezett Night of the Jumps turnén, mentorai Nitro Circus-ból ismert  "Steve Mini" és Jackson "Jacko" Strong voltak. Emma olyan természetességgel mozog a rámpán a motorral, hogy a srácokkal simán összekeverhetjük. 
Látogass el ezekre az oldalakra is!
Emma és Matt rövid skype interjút adott nekünk Ausztráliából, üzenve a rajongóknak, hogy hamarosan itt lesznek ők is!
Travis Pastrana és a Nitro Circus
„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”
Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.
unnamed_57.jpg
Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.
Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
Szólj hozzá

Nitro Circus