2015. máj 08.

Lakatos Márk milliót szór mosolyra

írta: budapest24
Lakatos Márk milliót szór mosolyra

A nők segítője vallja, hogy egy megnyerő mosoly sokat lendíthet célunk elérésében, ugyanakkor gyakran tapasztalja, hogy ha a fogsor nem tökéletes, szégyenkezve takargatjuk azt, ami végül önbizalomhiányhoz vezet. A népszerű stylist eltökélte, hogy Stílusköztársaságát Mosolyköztársasággá fejleszti: fogorvos barátjával, Dr. Bodrogi Attilával karöltve idén tavasszal 1 millió forintos mosolyt varázsolnak valaki arcára!

a_csapat_keszen_all_a_teljes_atalakitasra.jpg Lakatos Márktól már megszokhattuk, hogy pazar ötleteket ad frizura, smink és ruhák terén, ápolja a női lelket, és ha kell akár még magassarkúban is megtanít járni. Ám új küldetése még tovább visz: üzembiztosan óriási mosolyt csal a hölgyek arcára!
a_fogorvosi_szek_lehet_kenyelmes_is.jpg- Az átalakulásban mindig az az első lépés, hogy valaki felismerje, változni akar. Rájöjjön arra, hogy ha nem érzi jól magát a bőrében, nem boldog, akkor annak egyetlen megoldása van, ha ő maga tesz ellene, és őszintén szembenéz a problémáival. A makeover nem csupán annyiból áll, hogy a régi farmert egy újabb modellre cseréljük. Viselhet valaki elképesztően drága holmikat a legmenőbb divatházakból, ha mindez csak arra jó, hogy az elégedetlenség igazi okát a szőnyeg alá söpörje, akkor úgyis zavar kerül a rendszerbe – vallja hazánk legismertebb stylistja.
a_legrosszabb_fogakbol_is_lehet_hollywoodi_mosoly.jpgEzt felismerve kezdett Márk évekkel ezelőtt a testtel és a lélekkel is foglalkozni, és ha kell, kézenfogva vezeti a benne bízó hölgyeket, akár a fogorvoshoz is.
a_mosoly_a_leghatasosabb_fegyver.jpg- Meglepően sokan vannak, akik a fotókon eltakarják a szájukat, és már idejét sem tudják, hogy mikor nevettek teli szájjal utoljára. Sajnos ez a dolog előbb-utóbb zárkózottá tesz. Charles Rade angol író mondta, hogy “A szépség hatalom, aminek egy mosoly a fegyvere.” Ez milyen igaz! Dr. Bodrogi Attila fogorvossal mi most felvértezzük a hölgyeket, sőt spa környezetben kényeztetjük nyertesünket.
mark_es_a_doktor_sajat_fegyverevel_de_a_cel_kozos.jpg
A milliós mosolyra kétféle módon lehet jelentkezni: személyesen Lakatos Márk üzleteiben, ahol azonnal fotót készítenek a jelentkezőkről, vagy a Style Republic Facebook oldalán lévő SmileRepublic alkalmazáson keresztül, egy fénykép feltöltésével. A nyertes Lakatos Márk új műsorában is részt vehet!

- Igyekszünk feloldani azt a gátat, ami miatt az emberek rettegnek a fogorvosi székben. Meggyőződésem, hogy szinte semmi sem lehetetlen, a legelőnytelenebb fogsorból is lehet hollywoodi mosolyt varázsolni úgy, hogy közben a páciens zenét hallgat, vagy akár filmet néz – tette hozzá Dr. Bodrogi Attila.
tukrom_tukrom_mondd_meg_nekem.jpgLakatos Márk elárulta, ő gyakran a mosolyt használja trükként, ha fáradtan ébred, mégis kamerák elé kell állnia:

- Állítom, hogy a mosolygás a legtöbb negatív érzésen átlendít. Meggyőződésem, hogy ha valaki szívből tud mosolyogni, akkor a környezete arra fog figyelni, és bár ez nyilván nem feledteti a fáradtságot, mégsem az lesz a hangsúlyos. Hajrá, Hölgyeim!

Szólj hozzá

Lakatos Márk Dr. Bodrogi Attila