2015. máj 11.

Sebestyén Balázsék nyakukba veszik az országot

írta: budapest24
Sebestyén Balázsék nyakukba veszik az országot

Nagyszabású roadshow-ra indulnak a fiúk

Nagyszabású tavaszi roadshow-ra indul a Class FM népszerű reggeli műsora! A Morning Show nagyágyúi bőröndbe pakolják a stúdiót és nyakukba veszik az országot. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri május 11-től öt nagyváros lakóit rázza majd fel öt napon át. A piacvezető rádió sztárjai jókedvvel, színes játékokkal és hatalmas slágerekkel robbantják ki a hallgatókat az ágyból.
roadshow_kreativ.jpgFriss levegő, madárcsicsergés, csend és nyugalom? A Morning Show őrült hármasa már úton van, hogy alaposan felpörgesse négy vidéki város és pénteken Budapest hétköznapjait. A Class FM népszerű műsorvezetői öt napon át járják majd az országot, mikrofonjaikon kívül értékes nyereményekkel és a legmenőbb slágerekkel érkeznek a kiválasztott helyszínekre. Ahol ők felbukkannak, ember nem marad az ágyban!

 

A reggeli pezsgés május 11-én Sopronban kezdődik, majd Balázsék és az üvegstúdió vadonatúj városokat vesznek célba: május 12-én Kecskemétre, 13-án Bajára, 14-én pedig Salgótarjánba utaznak, hogy igazi  tavaszi energiabombával ébresszék a helyi és a távoli hallgatókat. A turné május 15-én a budapesti Árkád bevásárlóközpontban ér majd véget. A leghallgatottabb rádió reggeli műsora a poénokon kívül értékes nyereményekkel is kedveskedik. A szerencsések otthonukba költöztethetik a tavaszt: naponta nyerhetnek egy lakás kifestéséhez szükséges mennyiségű falfestéket, valamint kertjüket is szépíthetik, fődíjként pedig egy nagy értékű elektromos fűnyíróval gazdagodhatnak.
morningshow2uj.jpg

„Már nagyon várjuk, hogy újra induljunk, hihetetlen kaland ez nekünk is, hiszen több ezer hallgatóval találkozhatunk személyesen. Örülünk annak, hogy visszatérhetünk Sopronba, hiszen nagyon jó közönség fogadott minket ott korábban, és persze izgatottak vagyunk a két új helyszín miatt is. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a bajaiaknak, és a salgótarjániaknak is őrületes élményben legyen részük” – árulta el Rákóczi Feri.

A Morning Show csapata elsőként május 11-én Sopronba látogat, amelyet egy héten keresztül négy további város követ Kecskeméten, Baján és Salgótarjánon keresztül egészen Budapestig, ahol május 15-én leteszik a lantot, de csak a következő őrült kalandig.

Morning Show Tavaszi Roadshow 2015

  • május 11. – Sopron
  • május 12. – Kecskemét
  • május 13. – Baja
  • május 14. – Salgótarján
  • május 15. - Budapest

 

Szólj hozzá

program Morning Show Class Fm