2015. máj 17.

Visszatérnek a Dilis detektívek a Universal Channel műsorára

írta: budapest24
Visszatérnek a Dilis detektívek a Universal Channel műsorára

Váratlan fordulatokkal érkezik a detektívsorozat hatodik évada

Izgalmas kalandok, hátborzongató bűntények - Hamarosan elstartol a „Psych – Dilis detektívek” legújabb évada! Mindenki kedvenc nyomozópárosa az eddigieknél is lehetetlenebb helyzetekben találja majd magát. Vámpírgyilkosságtól a Darth Vader-figura visszaszerzéséig, a legkülönfélébb eseteket kell majd feltárniuk. A hatodik évad május 18-tól debütál a Universal Channel műsorán.

psych_1.jpgMár nem kell sokat várnia a detektív-sztorik rajongóinak, hiszen pár napon belül folytatódik a „Psych – Dilis detektívek” a Universal Channel képernyőjén. Shawn, a „látnok” rendőrnyomozó és társa, Gus a legkevésbé sem szokványos páros, új feladataik pedig még saját képzeletüket is felülmúlják. Ám akár egy szekta felszámolásáról legyen szó, akár vámpírfenyegetettségről, Santa Barbara nyomozóira mindig lehet számítani.

psych_2.jpg

A hatodik évadban Shawnnak be kell lopóznia a brit nagykövet rezidenciájába, hogy a végére járjon egy Darth Vader-játékfigurát övező rejtélynek. Akciója során azonban olyan titkokba ütközik, amelyekre a legkevésbé sem számított. A meglepetésekből nincs hiány, hiszen egy következő megmérettetésben egy Sáska nevű maszkos huligán tör rá a drogkereskedők életére, a detektíveknek pedig a bűnözőket védve kell kézre keríteniük az önbíráskodó, sötét alakot.

psych_3.jpg

Shawn a beépülés művészetét is jobban elsajátítja: kabalafiguraként próbálja kideríteni, hogy ki végzett a baseball-csapat edzőjével, vagy éppen betegnek tetteti magát, hogy felfedje egy gyilkos valódi énjét. Mindeközben magánéletén is van mit csiszolnia, hiszen párkapcsolata szüntelenül hullámzik. Juliettel még egy hazugságvizsgálót is bevetnek, hogy meggyőzzék egymást szerelmükről, de egy váratlan rablás még jobban felkavarja az amúgy is zavaros vizeket.

psych_4.jpg

„Psych – Dilis detektívek” 6. évad – Május 18-tól minden hétköznap 18:20-kor a Universal Channel műsorán!

Szólj hozzá

Universal Channel Psych – Dilis detektívek