2015. máj 19.

Hurkatöltés mesterfokon! Ráckevén voltak a Barátok

írta: budapest24
Hurkatöltés mesterfokon! Ráckevén voltak a Barátok

Szinte már hagyománnyá váltak a csapatépítő tréningek a Barátok közt csapatában. Idén Ráckeve volt a cél.

12_2.jpg

A Barátok közt csapata idén Ráckevén tartotta meg csapatépítő tréningjét, amelyet a Ráckeve és térsége TDM szervezett.  Kezdésként a Leányvár Fogadóban ismerkedtek meg a vidéki udvarházak világával, valamint a disznóvágás egy-egy munkafázisában próbálhatták ki magukat.

bot_3628_v_1.jpg
A kiadós disznótoros reggeli után a program a gazdaság megtekintésével, majd a játékokkal folytatódott, ahol a csapatok első körben „húsfeldolgozási alapismeretekből”adtak számot, vagyis hogy mennyire ismerik a malac részeit. A következő versenyfeladat az időre és megadott mennyiségre való szalonna- és hagymavágás volt. Ez utóbbi könnyfakasztónak is bizonyult. A mindent eldöntő utolsó feladatban hurkatöltő tudományukat bizonyították a csapatok.

1_6.jpg

A versengés után a kék, piros, valamint az újságírókból álló fehér csapat Ráckeve nevezetességeit fedezte fel egy dunai hajóút keretében, az egyedülálló Balabán hajóval, ahol az is kiderült, hogy az előkelő harmadik helyet a Mérai Kata által vezetett kék csapat szerezte meg, amelyet Gubík Ági, Nyári Dia, Várkonyi András, Csórics Balázs, Kiss Péter Balázs és Szőke Zoltán alkotott. A második helyet a fehér, vagyis az újságírók csapata szerezte meg, míg a bajnok csapat, a Varga Iza vezette piros csapat lett, amelyet Nagy Alexandra, Domokos László, Tihanyi Tóth Csaba, Solti Ádám és Seprenyi László erősített. A hajózás után kiadós disznótoros ebéd várt a csapatokra a Leányvár Fogadóban.

19_1.jpg

A játékok és az ínycsiklandó falatok után a programok a ráckevei Aqua Land Termálhotelben folytatódtak, ahol míg a többiek kipihenték a nap fáradalmait a hotel medencéiben, addig Domokos László, Solti Ádám, Csórics Balázs és Seprenyi László hatalmas csúszdaversenyt vívott, amelyből Bartha Krisztián megformálója, azaz Seprenyi Laci került ki győztesen, így ő kapta a hotel ajándékát, egy sáfrányos masszázst. A remek vacsorával záruló nap után, és az élmények hatására többen is úgy gondolják, hogy hamarosan újra ellátogatnak Ráckevére.
15_1.jpg

Szólj hozzá

Barátok Közt