2015. máj 26.

Száguldó versenyautók és szuper sofőrök a Nickelodeonon

írta: budapest24
Száguldó versenyautók és szuper sofőrök a Nickelodeonon

Országos premier: Láng és a szuperverdák

Hősies versenyautók, látványos trükkök és szuperkütyükkel felszerelt pilóták – nem csak kisfiúknak szóló sorozattal újít a Nickelodeon. Blaze és barátai gyors és bátor versenykocsik, akik teljesen elkápráztatják a közönséget különleges képességeikkel. A sebesség mellett ráadásul a tudományok terén is verhetetlenek, mindent tudnak a technológiáról és a matematikáról, így a gyerekek szórakoztató módon sajátíthatják el tőlük az ismereteket.
lang_es_szuperverdak_nick.jpg

Blaze mindenkinél gyorsabb és egyáltalán nem ismer félelmet. Sebességének köszönhetően a pályán egyenesen verhetetlen, ami legnagyobb riválisának nem mindig tetszik, így Crusher akár csalást is képes bevetni a győzelem érdekében. Cselszövései azonban ritkán érnek célt, hiszen Blaze-nek különleges képességei mellett az esze is úgy jár, mint egy jó olajozott motor: mindent tud a tudományról, technológiáról, amikor a dolgok rosszra fordulnak, bármilyen géppé képes átalakulni.

Blaze ellenfelei Crusher mellett a közönséget látványos trükkjeivel és kaszkadőrmutatványaival szórakoztató Darington, a lasszó gyorsaságú női versenyautó, Starla és az indulatos tigrisként viselkedő, nagyszerűen ugró, csíkos mintázatú Stripes, akik mind-mind arra vágynak, hogy legyőzzék a leggyorsabbnak kikiáltott versenyautót. Azonban nehéz a dolguk, mert Blaze-nek szövetségesei és segítőtársai is akadnak: mindig számíthat lelkes követőjére és hűséges fegyverhordozójára, Pickle-re, valamint őskori barátjára, a részben gép Zegre, aki bármilyen akadályt szétzúz. 

Egy igazi versenyautónak ráadásul sofőr és szerelő is dukál, Blaze-t a legjobb cimborája, az állandóan izgalmakat kereső, 8 éves AJ vezeti, aki imád száguldozni. AJ valódi technológiai szakértő, aki mindent tud a különböző masinákról és működésükről, ráadásul különleges kütyükkel is rendelkezik: kesztyűje felrajzolja a terveit az égbe, szupereszközként is funkcionáló sisakja pedig távolságot, súlyt és sebességet is mér. AJ és Blaze legnagyobb segítője a 9 éves szerelőlány, Gabby, aki Axle város garázsának tulajdonosa, emellett  bármikor megjavítja a sebességváltót vagy megszereli a tönkrement felfüggesztést.

A hazánk legnépszerűbb gyermekcsatornáján debütáló sorozat első epizódjaiban Blaze és AJ elindulnak a Szörny kupola versenyen, amelyen kizárólag a legmenőbb verdák  szerepelnek. A futam során szembe kerülnek legnagyobb ellenfeleikkel Stripessel a tigrissel, Starlaval a cowgirl autóval és a Darington nevű kaszkadőr kocsival. Blaze és AJ a bajba jutott versenyzők segítségére sietnek, amivel új barátokra és szövetségesekre tesznek szert. A versenyautók fej-fej mellett haladnak a versenyben, de vajon ki lesz a befutó?

Láng és a szuperverdák minden hétköznap reggel 9:45-től csak a Nickelodeonon!

Szólj hozzá

bulvár tv/rádió