2015. jún 02.

Börtönbe került az Irigy Hónaljmirigy

írta: budapest24
Börtönbe került az Irigy Hónaljmirigy

Egy napra börtönbe vonultak az Irigy Hónaljmirigy tagjai – na, nem követtek le semmi rosszat, csak egy kisfilm forgatása miatt kerültek hűvösre.

ihm_2_3.jpg

Az IHM egy ételfutár cég felkérése forgatott a napokban három kisfilmet, ezzel egy új területen is kipróbálták magunkat a fiúk - még a forgatókönyvet is maguk írták.

„Az első napon a fóti filmgyárban rohangált a hét törpe és a jól megtermett Hófehérke. A második napon két budapesti szórakozóhelyen forgott a kamera és az összeszokott stáb – ezekben a filmekben a „Keresztapa” és a „Tango és Cash” egyes jelenetei mirigyesednek meg. Évek óta Indiánék gyártják a klipjeinket, teljesen egy hullámhosszon vagyunk velük, mindig nagyon jó a hangulatban telnek a forgatások. Ez már a sokadik közös munkánk, a legutóbbi videónk a „Nincs fuxa jáj” már átlépte a három milliós nézettséget, de  több klipünk hat milliónál jár a legnagyobb videómegosztó portálon” – mondta Varga Győző

A remek hangulatú forgatást nagy közös vacsorával zárta a csapat, de csak óvatosan, mert a december 18-i jubileumi Aréna koncertre jó formába kell lendülni a mirigyeknek.

Szólj hozzá

Irigy Hónaljmirigy