2015. jún 09.

Új őrület hódít a közösségi oldalakon - JegySelfie!

írta: budapest24
Új őrület hódít a közösségi oldalakon - JegySelfie!

Az elmúlt napokban egy új őrület érkezett hazánkba, mindenki nitro fokozatra kapcsolt és JegySelfie-kel árasztották el a közösségi oldalakat az emberek. Természetesen ebből hazai sztárjaink sem maradhattak ki művészek, sportolók, modellek, énekesek. A magyar autó - motorsport legjobbjai sem hagyhatják ki az eseményt és ezt ők is közzétették, hogy "vénásan öntik magukba a nitrót!" a Nitro Circus Show-ig.
0h73_qenrqf-olxwmepat8_jyvjk3lypbgf8pmc0fwy.jpg
 
Szalay Balázs, a legeredményesebb Dakarosunk - "Nem hagynám ki semmiért, mikor meghallottam, hogy jönnek egyből a versenynaptárat vettem kezembe. Ellenőriztem, hogy a június 14-ei hétvégén nehogy legyen futamunk! "- mondta Balázs, akinek szerencsére pont az esemény előtt volt egy megmérettetése. De így van ezzel Michelisz Norbert WTCC versenyzőnk is, akinek a moszkavi és a Szlovákia Ring-i világbajnoki futamai közé esik, így 14-én vasárnap este Nitroval töltheti fel magát. Ott lesz még Talmácsi Gábor világbajnokunk, Sebestyén Péter Superstock1000 motorversenyzőnk, akiknek szintén szerencsésen alakult a versenynaptáruk. 
Kiss Norbi Európa Bajnok Kamion versenyzőnk, aki egyébként most is vezeti a bajnokságot, Kóger Dániel, Sofron István válogatott jégkorongozók is feltűnnek majd a nézők között.
 
A Benzingőőrület így megérkezett Budapestre és az ország minden szegletébe!
c9d9k7vwhk7838rskwjmykg1xvb-gufbevfhmyhz8s8.jpg
Mindenki Nitro fokozatra kapcsolt és ott akar lenni, a június 14-ei Nitro Circus MotoMayhem Show-n a Groupama Arénában.
A magyarországi szervezők, a Budapest Jump csapata és az amerikai jogtulajdonos ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel kibővítette az Aréna nézőterét - és új szektorokat nyitottak meg! Szuper hangzás, örült látvány egy fergeteges show fogja fogadni a nézőket! Az új megnyitott D1-D2 szektorok mindenkit várnak. Travis Pastrana, az 'elpusztíthatatlan' legenda és csapata magyar motoros hősökkel kiegészülve döngetik a falakat! Az új szektorok pedig biztosítják, hogy mindenki ott lehessen, akit elkapott az adrenalin.
g7lkslzsp1xdxgbmgt3gmifwwseizgoavdo_ilzaqg8_rxfq_acakysyvwnejxhr9ritiuw5njj9yxatdcu9jvm.jpg
Nitro Circus Show
A Nitro Circus közel két millióan látták már világszerte, most először az adott ország hősei is felléphetnek, így a magyar fiúk - Németh Kornél - Kori (FMX), Hujber Péter - Hujo (FMX), olyan világsztárok mellett motoroznak be az arénába, mint Travis Pastrana, az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese, Josh Sheehan X-Fighters bajnok - a dupla hátraszaltó mestere, de egy hónapja  megugrotta a tripla hátraszaltót is legyőzve fizikát. Mellettük olyan állócsillagok is fellépnek, mint X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseinek, olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók célja ezúttal a levegőben törni egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.
Az élő Show helyszíne és időpontja: Groupama Aréna, 2015. június 14.
Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
Jegy információ D1 - D2 szektorban: 11.900 Ft.
További információk az eseményről a www.budapestjump.com és a www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest oldalakon.
y8eznvnw3cdjgqv6cn52psxlowedeyn2vnrsczbjysw.jpg
Szólj hozzá

fesztivál program Nitro Circus