2015. jún 16.

Csodák Palotája a kicsiknek, Ákos koncert a nagyoknak

írta: budapest24
Csodák Palotája a kicsiknek, Ákos koncert a nagyoknak

A családosoknak, gyermekeknek is remek kikapcsolódás lesz a Kamion EB magyar versenyhétvégéje

Szeptember 5-6. között nem csak a kamionsport szerelmeseinek érdemes kilátogatni a Hungaroringre, ugyanis számos izgalmas program várja majd a gyermekeket, családosokat is. A 25 év után újra Magyarországra érkező Kamion EB és a köré szervezett Hungary Truck Fest szórakoztató játékokkal és hangulatos koncertekkel kedveskedik az érdeklődőknek.
kamion_eb_hungaroring_02.jpg

Igazi fesztiválhangulatban telik majd a nagyszabású kamionverseny, amelyen a szenzációs futamok mellett minden korosztály megtalálja majd a neki kedves programot. A kisebbeket várja a Tropicarium és az Állatkert kitelepülése, ahol különböző játékokon keresztül elevenedik meg az élővilág, becsempészve a természet kincseit az aszfaltrengetegbe.

Pár napra a Csodák Palotája is a Hungaroringre költözik szeptember első hétvégéjén, így kicsik és nagyok a fizika bámulatos jelenségeivel is megismerkedhetnek. A futamok között pihenésképp remek szórakozást nyújtanak majd a kiállított eszközök, melyeket gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt érdemes kipróbálni.
kamion_eb_hungaroring_03.jpg

További programként a lego cityben kisebbek és nagyobbak egyaránt felépíthetik majd álmaik legobirodalmát. A fiúk legokamionokkal játszhatnak, legopilótákkal akár a verseny izgalmait is átélhetik, de a lányok is megtalálják majd a kedvenc figuráikat a lego városban. Kézművesfoglalkozások, gyöngyfűzés és csillámtetoválás pedig egész nap várja a kis kreatívokat.

A sok játék után levezetésként a kisgyermekeket és szüleiket az Alma Együttes kedves dalai szórakoztatják és táncoltatják meg, míg szeptember 5-én este a nagyobbak Ákos koncerten bulizhatnak.
kamion_eb_hungaroring_01.jpg

Mindenképp érdemes kilátogatni szeptember első hétvégéjén a Hungaroringre, ugyanis a nagyszabású Kamion EB és Fesztivál minden korosztály számára felejthetetlennek ígérkezik. A szervezők a programokon túl a jegyárak tekintetében is gondoltak a családokra, kedvezményes családi belépőt vásárolhatnak a gyermekekkel érkezők.

2015. szeptember 5-6.

Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál a Hungaroringen

További részletek és jegyvásárlás:

http://www.gpticketshop.hu/ETRC__Kamion_EB.html

Szólj hozzá

fesztivál program Csodák Palotája