2015. jún 18.

Ma debütál A Mi Velencénk Fesztivál

írta: budapest24
Ma debütál A Mi Velencénk Fesztivál

Zene, sport és jótékonysági kezdeményezések várják a látogatókat

Mától vasárnapig az elmúlt évtized legnépszerűbb magyar előadóitól lesz hangos a Velencei Vízi Vár Strand. A vízparti zenei és sport fesztivál 18 fellépővel, 15 lemezlovassal, 2 színpaddal, partysátorral, izgalmas családi és sportprogramokkal, valamint kézműves kiállítással mutatkozik be. Velence lakói 30%-al olcsóbban válthatnak belépőt, míg a fesztivál többi résztvevője, illetve a The Color Run versenyzői 50%-os kedvezményben részesülnek. A fogyatékkal élők ingyen, kísérőik pedig kedvezménnyel vehetnek részt. A fesztiválon egy drogellenes kampány is teret kap.

altalanos_flyer.jpg

A Mi Velencénk Fesztivál – a magyar zene fesztiváljaként – kizárólag magyar előadókat és magyar lemezlovasokat vonultat fel. A fesztivál célja, hogy a Velencei tó partjára egy olyan, igazi magyar retro fesztivált varázsoljon, ami sehol máshol nem található meg, és, ami csakis a magyar zenéé. Ezért is a neve: A Mi Velencénk Fesztivál. A rendezvényen nemcsak régi magyar fellépők szórakoztatják majd a közönséget, hanem az új tehetségek is megvillantathatják képességeiket. Fellép többek között Ákos, Majka és Curtis, a Wellhello, Radics Gigi, az Animal Cannibals, a Beatrice, a Neoton Família, a party sátorban pedig olyan nevek pörgetik a lemezeket, mint Sterbinszky, Newik vagy Bárány Attila.

beatrice_flyer.jpg

A hamisíthatatlan magyar zenei csemegén kívül egész napos aktív kikapcsolódás várja a látogatókat. A vállalkozó kedvűek a The Color Run futóversenyen indulhatnak, de lesz strandröplabda, kispályás labdarúgás és egyéb sportprogramok felnőttek és gyerekek részére egyaránt.

A fesztivál nemcsak a zenétől, hanem a jótékony kezdeményezésektől is hangos lesz. Bemutatkozik, ugyanis, a Legyen más a szenvedélyed elnevezésű, Európai Uniós kampány is, melynek célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a drogfogyasztás és az egyéb káros szenvedélyek veszélyes hatásaira, valamint, hogy kiemelje a különféle alternatív szórakozási, kikapcsolódási és tanulási lehetőségeket a sport, a zene, a kultúra és további hasznos szenvedélyek formájában, amelyeket a résztvevők maradéktalanul megtalálhatnak a fesztiválon.

majka_flyer.jpg

„Egy emberléptékű, pozitív töltetű fesztivált álmodtunk, ahol a főszerepben a magyar zene áll. Nem titkoltan, szeretnénk megszólítani a harminc feletti korosztályt is, hogy ők is újra megélhessék az igazi magyar retro életérzést, egy igazi magyar fesztivál formájában. De tulajdonképpen mindenki a célcsoportunkba tartozik, hiszen ez a fesztivál valóban a miénk” – mondta Várkonyi Attila (Dj Dominique), a fesztivál főszervezője.

Facebook: https://www.facebook.com/mivelencenkfesztival?fref=ts

Honlap: http://www.mivelencenk.hu/

Jegyinformációk: http://mivelencenk.hu/jegyek

wellhello_flyer.jpg

Szólj hozzá

külföld fesztivál program