2015. jún 25.

Vágó Piros: „Mindenkit foglalkoztat a luxus gondolata”

írta: budapest24
Vágó Piros: „Mindenkit foglalkoztat a luxus gondolata”

Ki ne gondolt volna már arra, milyen lehet luxusszállodában élni? A Class Nyár 2015 egyik leginkább várt fellépője, DJ Tiesto pontosan tudja. Úgy hírlik, az EDM műfaj nagyágyúja körülbelül két éve az MGM Grand Casino lakosztályában tengeti mindennapjait, amit nem hiába irigyelt meg tőle Vágó Piros.
vago_piros_7.jpg

Nincs olyan ember a Földön, akit ne foglalkoztatott volna már a kényelem és a luxus gondolata. Tiesto szállodája nem messze található attól a Las Vegas-i klubtól, ahol rezidensként zenél. Számára így kézenfekvő megoldás, hogy munka után a minden igényt maximálisan kielégítő, exkluzív lakosztályban hajtsa álomra fejét. A Class Nyár egyik legnagyobb buliján Tiesto keveri majd a mixeket, ahová a héten Vágó Piros segítségével juthatnak el a legszerencsésebb hallgatók. A Class Délután háziasszonya elárulta: magánemberként és a Class FM jóvoltából is több alkalommal volt szerencséje megtapasztalni a grandiózus hotelek adta kényelmet.

„Az egyik vidéki Class kitelepülés alkalmával egy gyönyörű, ötcsillagos szálloda lakosztályában laktunk, mindegyikben volt nappali, háló- és dolgozószoba is. Olyan hatalmas volt a tér, hogy amikor felkeltem, azt se tudtam, hol végezzem a reggeli jóga-rituálémat” – árulta el mosolyogva a népszerű műsorvezető, aki nagyon élvezte a kivételes bánásmódot is. „Családi nyaralás során is nagyon jó egy olyan szállodában tölteni az időt, ahol amellett, hogy a szülők is teljesen kikapcsolnak, minőségi gyerekbarát szolgáltatásokkal várják a kisebbeket. Ahol nem csak kis gyerekmedence van, hanem csúszdapark, külön étteremrész a kicsiknek, és egyéb olyan szórakozási lehetőségek, amiket kifejezetten a gyerekek számára alakítottak ki” – tette hozzá a rádiós.

Avicii luxuspalotája megtekinthető itt! 

Vannak olyan kényeztetések is, amiket bármikor megengedhet magának Vágó Piros. Ilyen a Four Seasons Hotel Gresham Palace cukrászdája, ahová régebben hétről-hétre beült a barátnőivel. „Imádtuk az itt kapható süteményeket, ráadásul a magyar szecesszió egyik ékköve a Gresham Palota. Tele van olyan apróságokkal és részletekkel, amik elbűvölik az embert, ezért régóta az egyik kedvenc épületem. A Kossuth-lépcsőházban olyan korlát van, amiben állítólag régen meleg víz folyt, de nagyon tetszik az eredeti állapotában megőrzött, Róth Miksa által készített üveg vagy a szívet formázó liftajtó is” - magyarázta a rádiós, aki most is szívesen gyönyörködik a budapesti hotelben. Ennek ellenére úgy gondolja, a luxus és kényelem életvitelszerűen leginkább olyan sztároknak adatik meg, mint Tiesto vagy David Guetta.

Nem kell azonban luxusszállodába menni ahhoz, hogy a rajongók összefuthassanak az EDM királyaival, mert a Class FM idén a legnépszerűbb előadókat és zenekarokat hozza közelebb a hallgatókhoz. A nagyszabású Class Nyár 2015 programsorozat keretében a szerencsések többek között Tiesto, David Guetta, Emeli Sande, a The Script, Ellie Goulding és Robbie Williams koncertjeire juthatnak el, sőt akár személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel a piacvezető rádió jóvoltából.

Class Nyár 2015 – Világsztárok nyara a Class FM-en!

Szólj hozzá

bulvár fesztivál program Class FM Vágó Piros Class Nyár