2015. jún 27.

Gyerekruhákra költöznek a Tini nindzsa teknőcök és SpongyaBob

írta: budapest24
Gyerekruhákra költöznek a Tini nindzsa teknőcök és SpongyaBob

A Nickelodeon és a Benetton új ruhakollekciót dob piacra

Hamarosan kedvenc mesefiguráikat is magukra ölthetik a gyerekek: SpongyaBob és a Tini nindzsa teknőcök adták az ötletet ahhoz a gyerekdivat-kollekcióhoz, amelyet a Nickelodeon és a Benetton közösen dob piacra.  A pólók és a pizsamák júliusban kerülnek világszerte a divatüzlet polcaira, de várhatóan több ruhadarabon is üdvözölhetjük majd hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornájának mesekaraktereit.

spongyabob_benetton_nick.jpg

Melyik gyerek ne szeretné magán viselni a kedvenc mesefiguráit? Hamarosan SpongyaBob, Csillag Patrick, Csigusz, vagy akár Leonardo és Michelangelo a pizzaimádó Tini nindzsa teknősök köszönhetnek vissza a legkisebbek ruháin - a lurkók legnagyobb örömére. A Nickelodeon és a United Colors of Benetton közösen dob piacra új divatkollekciót a kicsik számára, amelyet a SpongyaBob Kockanadrág és a Tini nindzsa teknőcök világszerte ismert karakterei inspirálnak. Mindkét ruhakollekció júliusban debütál az üzletekben.

Az új, látványos gyerekkollekció pólókból, pizsamákból és fehérneműkből áll majd, ám lehetséges, hogy a kicsik által is kedvelt kiegészítőkkel (retikülök, hátitáskák, ékszerek, hajgumik, övek, sálak, kesztyűk), cipőkkel (flipflopok, szandálok, esőcsizmák, sportcipők), illetve dzsekikkel, felsőkkel, nadrágokkal, sortokkal és szoknyákkal is színesítik majd a gyerekek ruhatárát a jövőben. A legkisebbek így akár minden évszakban és napszakban viselhetik majd a kedvenceikkel díszített ruhadarabokat.

tininindzsa_benetton_nick.jpg

A Tini nindzsa teknőcök már korábban is inspiráltak divattervezőket. Két éve a popkultúrát a divat világával zseniálisan ötvöző Johnny Cupcakes üzleteiben tették elérhetővé a világhírű rajzfilmfigurákat felelevenítő pólókat, pulóvereket és kiegészítőket. SpongyaBob is megihlette a dizájnereket, hiszen márciusban a világhírű luxus kiegészítő-tervező, Beatrix Ong és a Colette ruhaüzlet együttműködéséből született exkluzív és nagysikerű terméksorozat. A vadonatúj SpongyaBob és a Tini nindzsa teknőcök divatkollekció termékei kizárólag a Benetton üzleteiben lesznek elérhetők világszerte.

A rajongóknak természetesen a kollekció debütálásáig sem kell várniuk, hogy kedvenceiket lássák. A Tini nindzsa teknőcök 3. szezonjának záró epizódjai egy különleges maraton keretein belül június 28-án 12.15-től nézhető meg a Nickelodeonon, aki pedig SpongyaBob kalandjaira kíváncsi, minden nap 17.35-től találkozhat a bájos tengeri szivaccsal és barátaival hazánk legnézettebb gyerekcsatornáján.

tininindzsa_benetton_nick2.jpg

Tini nindzsa teknöcök 3. szezon maraton június 28-án 12.15-től, szezonzáró epizód 16.45-kor, SpongyaBob Kockanadrág minden hétköznap 17.35-kor a Nickelodeonon!

Szólj hozzá

bulvár program SpongyaBob tv/rádió