2015. jún 27.

Radics Gigi is, az iTeach.world tanulója!

írta: budapest24
Radics Gigi is, az iTeach.world tanulója!

Az iTeach.world egy amerikai - magyar fejlesztésű speciális, online tanítás/tanulás könnyítőoktatási platform.

image002_3.jpg

Tulajdonosok: Jean-Pierre Guittard és  Bodnár Zsigmond (képünkön)

Több száz külföldi és hazai tanár, iskola, egyetem segített abban, hogy egy olyan rendszertfejleszthessünk, ahol a tanárok szabadon létrehozhatnak online kurzusokat  magánórákat. Kétkattintással indíthó élő online oktatási óra egy virtuális osztályteremben.

Próbáld ki, tarts Velünk! De előtte, tekintsd meg a június 16.-ai sajtótájékoztatónk rövid összefoglaló videóját !

A rendszerünk segítségével akár Budapestről képes korrepetálni egy tanár több debreceni diákot egyszerre úgy, hogy az óradíját a rendszeren keresztül fizetik a diákok, és azt megkapja minden második hét végén a tanár a bankszámlájára.

A  rendszer  a  diákok  számára is rendkívül  kényelmes  és hasznos megoldás, mivel akár otthona nappaliból, a strandon, vagy a buszon ülve is részt vehetnek akár egy teljes nyelvvizsgafelkésztő kurzuson, vagy bármely más   tematikájú órán, amelyre éppen szükségük van. Legyen az algebra, fizika, nyelv vagy éppen  hüvely torna.

Tehát  az iTeach .world lényege a kötetlen és a világon átívelő, korlát mentes oktatás.

Az iTeach.world így teszi jobbá az életünket:

  1. Megkönnyítjük az online oktatás folyamatát: Eddig különböző eszközökre volt szükséged,és  úgy  hitted,  hogy  az  online  oktatás  bonyolult  és speciális.   Az iTeach.world egy könnyen használható, funkciókkal teli platform, amely mindent megad a tanárok számára ahhoz, hogy sikeresen tudjanak online tanítani – reklámozhatják a kurzusaikat, begyűjthetik a fizetést és taníthatnak online.
  1. Hatékonyabbá tesszük a tanulás és tanítás folyamatát: Nem megy el idő az utazásra (amely sokszor majdnem 100%-ig megegyezik a tanulás/tanítás idejével).
  1. Könnyen elérhetővé tesszük a tanárokat: a távolság mostantól nem akadályoz abban, hogy a legjobb tanároktól tanulhass.
  1. Biztosítjuk a rugalmasságot: tanulj vagy taníts bárhol, bármikor. Például ha

éppen otthonról dolgozol, esetleg nyugdíjasként, vagy ha anyukaként vagy otthon.

  1. Rengeteg lehetőséget biztosítunk.  Például ha a tanárok olyan helyen

élnek, ahol előzőleg kevés diákjuk volt, akkor most betörhetnek a piacra és bárhonnan taníthatnak diákokat.

  1. Könnyen elérhetővé tesszük a tudást: A tanáraink nem csak “hagyományos” tantárgyakat tanítanak, bármit lehet tanítani/tanulni a rendszerünk segítségével.
  1. Nálunk egyszerűen kereshetsz pénzt: mi felszabadítjuk az értékedet (a tudásod értékét) - csinálj pénzt a tudásodból – ne csak a hagyományos munkakörnyezetben. Keress pénzt a szabadidődben!
  1. Függetlenséget nyújtunk neked: bárki fejlesztheti a saját online tanítási üzletét

unnamed_17.png

Célok

Célunk, hogy év végére közel egymillió ember tanítson és tanuljon a rendszersegítségével, és nem titkolt további társadalmi célkitűzéseink közé tartozik, hogy Magyarországon az oldalon keresztül tanító tanárok átlagos havi bevételeit 150%-al növeljük, így pótolva ki havi keresetüket.

A  rendszert  itthon  Magyarországon  magyarok  fejlesztették,  akikre méltán büszkélkedhetünk. Itthon tesszük először elérhetővé, de célunk, hogy az egész világbanmegismerjenek minket. Megismerjék azt, hogy a magyarok a Prezi, a Ustream, és aLogMeIn után képesek voltak valami nagyot alkotni megint.

Csapat

Csapatunk teljes egészében magyar fejlesztőkből, munkatársakból áll. Célunk,hogy a jövőben is minden munkatársunk magyar legyen, és a magyarországi központból lássa el feladatát.

Annak ellenére, hogy a világ számos pontjára szeretnénk eljuttatni termékünket,hiszünk benne, hogy képesek leszünk a kihívásokat magyar munkavállalókkal megoldani, és közösen sikerre vinni ezt a magyar-amerikai együttműködésen alapuló vállalkozást.

Szólj hozzá

fesztivál program életmód Radics Gigi Jean-Pierre Guittard Bodnár Zsigmond