2015. júl 02.

Több, mint 30, stratégiai fontosságú pontokon elhelyezkedő telept nyit az IDS Európa-szerte

írta: budapest24
Több, mint 30, stratégiai fontosságú pontokon elhelyezkedő telept nyit az IDS Európa-szerte

Az IDS megerősíti kamionokat kiszolgáló hálózata bővítése iránti elkötelezettségét

 Az Európa-szerte több mint 600 – fontos helyszínekre telepített – töltőállomással rendelkező International Diesel Service (IDS) a nemzetközi közúti fuvarozó cégek tankolási igényeinek kiszolgálásával foglalkozik. A Kuwait Petroleum Company részeként működő IDS a távolsági fuvarozás területén biztosít üzemanyag-töltési szolgáltatásokat, így az ügyfelek igényeinek való megfelelés érdekében folyamatosan fejleszti telepeit a stratégiai fontosságú helyszíneken Európa-szerte.

 letoltes_1.png

A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy az IDS a feltörekvő piacokra is belép hálózatával. Horvátországban és Szlovákiában például a közelmúltban új töltőállomásokkal bővítette hálózatát, míg azokban a közép-európai országokban, amelyek már eddig is részei voltak az IDS hálózatának – például a lengyelországi Gdansk – teljesen új töltőállomásokat épít.

Emellett a nyugat-európai hálózat is folyamatosan bővül annak köszönhetően, hogy a cég folyamatosan fejleszti és erősíti hálózatát azokban az országokban, ahol már régóta aktív, például Németországban, Hollandiában, Franciaországban és Olaszországban. Jó példa erre a franciaországi Mulhouse-ban épített teljesen új töltőállomás és az IDS fogadóhálózatának újabb 13 teleppel történő bővítése Németországban.

Stratégiailag megválasztott telepek

A cég minden telep helyszínét nagy gonddal választja ki és tervezi meg, legyen az akár egy országhatárhoz vagy kikötőhöz közel, vagy helyezkedjen el akár autópályák kereszteződése közelében vagy egy, a kamionosok körében népszerű útvonal mentén. Ennek célja az, hogy a töltőállomások olyan helyszíneken épüljenek meg, ahol erre bőven kínálkozik hely, biztosítva a kamionsofőrök számára a lehető legegyszerűbb megközelítést, valamint a szükséges kényelmi szolgáltatások meglétét.

Pieter Declerck, az IDS Europe vezérigazgatója megerősítette, hogy az új telepek megnyitására egy hosszabb távú terv keretében került sor. „Minden egyes új telep ékes bizonyítéka annak, hogy az IDS elkötelezetten törekszik arra, hogy biztosítsa ügyfelei számára az általuk megkívánt és igényelt, egész Európára kiterjedő szolgáltatást. Ám nem állunk meg itt, hanem a jövőben is folytatjuk fejlesztéseinket.”

illusztracio_1.jpg

Az első számú prioritás az ügyfelek elégedettsége

Az IDS a lehető legszínvonalasabb szolgáltatás nyújtásával kívánja az ügyfélelégedettség lehető legmagasabb szintjét elérni a távolsági fuvarozó vállalatok körében. Ezért ruházott be például komoly összegeket a biztonsági és felügyeleti szolgáltatásokba, aminek köszönhetően piacvezető pozícióra tett szert ezen a területen, és ezért lehetséges ma már például az európai utakon esetlegesen szükséges autópályadíjak vagy jegyek előre fizetése is.

Az IDS volt az első olyan üzemanyag-szolgáltató, amelyik bevezette az RFID (rádiófrekvenciás azonosító) chippel és személyes PIN-kóddal ellátott érintés nélküli okos üzemanyagkártyát, aminek köszönhetően gyorsabbá és még biztonságosabbá váltak a tranzakciók. Minden tranzakciónál online jogosultság-ellenőrzés történik, emellett a biztonsági szolgálat az év 365 napján át folyamatosan rendelkezésre állva ellenőrzi a gyanús tranzakciókat.

Az IDS ügyfelei a weblapon keresztül kártyánként és telepenként bármikor kezelhetik, letilthatják vagy beállíthatják a tankolható üzemanyag maximális mennyiségét. Emellett meg is tudják nézni a hálózat bármely pontján végzett tranzakciókat. Az IDS olyan szolgáltatást nyújt, amely a teljes átláthatóság mellett maximális rálátást biztosít az ügyfél tankolási tevékenységének minden részletére.

A cég a közelmúltban olyan szolgáltatást vezetett be, amely kényelmes, biztonságos, ellenőrizhető fizetési módszerként lehetővé teszi az autópályadíjak készpénzmentes, elektronikus kifizetését Európa-szerte. Ezzel az IDS ismét csak azt bizonyította, hogy mindent megad ügyfeleinek, amire csak szükségük lehet útközben.

Az IDS-ről

A fontos helyszíneken, többek között határátkelőknél, jelentős közlekedési és kereskedelmi csomópontokban található telepekkel rendelkező International Diesel Service (IDS) a távolsági és nemzetközi közúti fuvarozó cégek tankolási igényeit kiszolgáló vállalat. Az Európa egyik vezető üzemanyagkártya-szolgáltatójaként is ismert IDS hálózata 600, stratégiai fontosságú helyszínen található, versenyképes árakat kínáló töltőállomást foglal magában, melyek Európa jelentős főútvonalai mentén helyezkednek el. Az IDS minden töltőállomása biztonságos, érintésmentes fizetést lehetővé tevő terminálokkal rendelkezik, melyek a weblapon keresztül távolról is kezelhetők és felügyelhetők. Ezek mind az IDS piacvezető biztonságtechnikai megoldásainak részét képezik. A töltőállomások – melyek mindegyike kamionnal is könnyen megközelíthető – a hét minden napján éjjel-nappal nyitva tartanak.

Az International Diesel Service a Kuwait Petroleum International tagja, mely a világ egyik legnagyobb olajkitermelő vállalata, a Kuwait Petroleum Corporation leányvállalata. 

Szólj hozzá

program