2015. júl 04.

John Newman összehozta a Class FM sztárjait

írta: budapest24
John Newman összehozta a Class FM sztárjait

Abaházi és Vágó Piros is rajong a Class Nyár sztárfellépőjéért

John Newman hangjába azonnal szerelmesek lesznek a nők, rendkívül karakteres figurája a popzenének. Legyen szó lírai balladáról vagy tempósabb dance felvételről, a Class Nyár 2015 programsorozat egyik legismertebb előadójának egyedi stílusa azonnal felismerhető. Bár Abaházi Csaba és Vágó Piros nem mindenben értenek egyet, abban sosem volt vita köztük, hogy Newman korunk egyik legnagyobb világsztárja.
abahazi_csaba_9.jpg

Tehetsége mellett a rajongók legalább annyit foglalkoznak John Newman megjelenésével is, azonban ez Abaházi Csaba szerint nem olyan fontos, mint a kurázsi.

„Leginkább a nők szoktak ezzel foglalkozni. Kit érdekel, ha nem énekel olyan jól, vagy a hangszereket csak távolról ismeri, ha jóképű és jól tud pózolni a fotósoknak! És be kell látni, John Newman egy szépfiú. Azonban ennél sokkal fontosabb, hogy nem csak kiválóan énekel, de a szövegeivel sem akarja megváltani a világot. Egyszerű, közérthető módon fejezi ki az érzéseit, mégsem lesz kommersz! Nagyon ritka az ilyen zenész, ráadásul a karakteres, férfias hangjával igazán kiemelkedik a kortárs énekesek közül” – fejtette ki a Class Kívánságműsor házigazdája.

Osztja Csaba véleményét Vágó Piros is, aki leginkább az előadó által közvetített energiát kedveli. „Imádom, hogy nagyon összetett a zenéje. Nem csak az ének van és mögötte egy-két hangszer, hanem igazi, komplex hangélmény. Megszólal a dal, és érzem a lüktetést, az energiát, ami árad belőle. Szerintem John Newman igazi világsztár, sőt, olyan, mint egy öreg rocker, aki sokmindent megélt, mintha akár a Rolling Stones tagja lenne” – mondta a Class Délután népszerű műsorvezetője.
john_newman_1.jpg

Abaházi Csaba szerint az sem elhanyagolható, hogy ezt a kisugárzást élőben is produkálni tudja: „Newman igazi frontember, hatalmas tehetség, és igazi jelenség a színpadon. Ezt a rajongók személyesen is megtapasztalhatják a július 4-i koncertjén, ahová a szerencsés rádióhallgatók Pirosnál páros belépőket nyerhetnek. Biztos vagyok benne, hogy óriási élmény lesz!” - magyarázta a rádiós.

A nagyszabású Class Nyár 2015 programsorozat keretében a piacvezető rádió a legnépszerűbb előadókat és zenekarokat hozza közelebb a hallgatókhoz, John Newman mellett többek között Tiestot, David Guettát, Robbie Williamst, The Scriptet, Ellie Gouldingot, Aviciit és Violettát. A legszerencsésebbek pedig akár személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel!
vago_piros_8.jpg

Class Nyár 2015 - Világsztárok nyara a Class FM-en!

Szólj hozzá

fesztivál program Class Fm Class Nyár