2015. júl 19.

A Kaspersky Lab új ajánlatával bárki hőssé válhat

írta: budapest24
A Kaspersky Lab új ajánlatával bárki hőssé válhat

A számítógépes játékokért rajongók a Kaspersky Lab és a Blizzard Entertainment különleges ajánlatát vehetik igénybe idén nyáron. A Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 vagy a Kaspersky Total Security termék megvásárlásakor egy különleges ajándékkal is gazdagodnak, akár személyesen, akár az interneten keresztül történt a vétel. In-game tartalmat kapnak a Blizzard Entertainment Heroes of the Storm™ játékához: mégpedig Muradin Bronzebeard és Magni Muradin skint.
aaa.png

A Heroes of Blizzard egy ingyenesen játszható online játék egy sor ikonikus Blizzard karakterrel. Hősökből és gazemberekből álló csapatok a Blizzard játék univerzumaiból, többek között a Warcraft® -ból, a StarCraft® -ból és a Diablo®-ból vesznek részt egy gyors tempójú, változatos csatatereken folyó játékban.

A játékosok, akik megvásárolják a Kaspersky Lab biztonság termékeit, világszínvonalú védelem alatt állnak, amely hatástalanít mindenfajta kibertámadást, amellyel egy számítógép felhasználó találkozhat. A számítástechnikai bűnözés ma már nem csak a bankszámlánk jelszavának eltulajdonításából, vagy idegesítő spamüzenetek küldözgetéséből áll. Manapság komoly veszély leselkedik a játékosokra is. A Kaspersky Lab jelenleg több mint 4 millió különböző rosszindulatú programot tart nyilván, amelyeknek kifejezetten a játékosok a célpontjai. Ezért a játékosoknak is gondoskodniuk kell a potenciális fenyegetések elleni védelemről.

 

“A Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 és a Kaspersky Total Security ismeri a játékosok igényeit,” mondta Peter Aleshkin, a Kaspersky Lab feltörekvő piacokkal foglalkozó fogyasztói marketingmenedzsere.“ Felszerelték őket egy speciális ’Game Mode’ funkcióval, amely aktív állapotban alig terheli le a rendszer erőforrásait, és amint a játék elindul, kikapcsolja az értesítéseket is.

A Heroes of the Storm-ra vonatkozó különleges ajánlat júliustól augusztusig érvényes Latin-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, Törökországban, Kelet-Európában, Fehéroroszországban, Ukrajnában és Moldovában.

További információt talál az alábbi weboldalon:  http://me.kaspersky.com/en/Heroes-Of-The-Storm.

A Kaspersky Lab-ről

Kaspersky Lab a világ legnagyobb és leggyorsabban növekvő magántulajdonban lévő végpontvédelmi megoldásokat gyártó vállalata. A céget a világ négy legnagyobb végfelhasználói biztonsági megoldást gyártó vállalata közé választották (IDC, 2014). 1997 óta a Kaspersky Lab az IT biztonság innovátorává nőtte ki magát, hatékony digitális biztonsági megoldásokat kínálva a felhasználóknak, kis- és középvállalatoknak valamint nagyvállalatoknak egyaránt. A Kaspersky Lab jelenleg csaknem 200 országban működik világszerte és több, mint 400 millió felhasználónak biztosít védelmet. 

További információ: http://www.kaspersky.com

 

Szólj hozzá

tudomány Kaspersky Lab Heroes of the Storm Kaspersky Internet Security