2015. júl 23.

Maratoni edzésre készül fiaival Abaházi Csaba

írta: budapest24
Maratoni edzésre készül fiaival Abaházi Csaba

A Forma-1 időmérőkre is kíváncsi a Class FM sztárja

Izgatottan várja a száguldó cirkusz hazai futamát Abaházi Csaba. A Class FM sztárja idén először többnapos Forma-1 látogatást tervez, és a Hungaroringre gyermekei is elkísérik majd a népszerű műsorvezetőt.
abahazi_fiaival_1.jpg

Folytatódik a nagyszabású Class Nyár 2015 programsorozat, amelynek keretében most a világ legismertebb és legmagasabb kategóriájú autóversenyére, a Forma-1-re juthatnak el a szerencsések. Abaházi Csaba fiatalabb korában még kevésbé ismerte, később viszont már érdeklődéssel szemlélte a Forma-1 izgalmas eseményeit. A rádióst először egy monacoi futam varázsolta el, ahol nem kiépített pályán, hanem a városka utcáin folyik a sokszor ádáz küzdelem.

„Nagyon érdekes, hogy Monte Carloban a házak között, a kikötők mellett száguldoznak a versenyautók. Olyan helyeken, ahol máskor az emberek a hétköznapjaikat élik, bevásárolnak, postára mennek, gyereket nevelnek. Különösen tetszik és izgalmassá teszi a versenyt, hogy ezekben az egyébként többszáz kilométer/órás sebesség elérésére is képes járgányokban nem nyomhatják padlóig a gázt a versenyzők, mert a szűk helyek egyszerűen nem teszik ezt lehetővé. Nagyon taktikás pálya, amilyen a Hungaroring is, ezért amint tehettem, kilátogattam megnézni élőben is egy futamot” – mesélte a Class Kívánságműsor műsorvezetője, aki ma már gyermekeit is magával viszi a Magyar Nagydíjra.

„Többször is jártunk már Mogyoródon, de korábban csak a fő futamot néztük meg. Idén viszont úgy tervezzük, hogy mind a három nap kint leszünk, mert nem láttuk még, hogy zajlik egy edzés és hogy néz ki egy időmérő a gyakorlatban. Ráadásul ez már a 30. nagydíj lesz a Forma-1 hazai történetében, ezért nagyon sok kiegészítő program is lesz, amikre szintén kíváncsiak vagyunk” – árulta el Abaházi, aki egyszer már a kulisszák mögé is betekinthetett: találkozott Michael Schumacherrel és Jean Todt-tal is, a Ferrari csapat egykori vezetőjével. 
abahazi_csaba_10.jpg

„Schumachert nagyon nagyra tartom, nem csak azért, amit elért. Hosszú ideig meghatározó figurája volt a Forma-1-nek, az ismerősökkel, hallgatókkal beszélgetve is az az érzésem, hogy hiányzik a mezőnyből. Persze a jelenlegi felhozatalban is vannak hasonlóan karakteres versenyzők, mint például Sebastian Vettel vagy Lewis Hamilton, akik alapvetően befolyásolják a Forma 1 hangulatát. Ezt hamarosan a hallgatók is megtapasztalhatják, ha játszanak és nyernek a Class FM nagy nyári nyereményjátékán” – tette hozzá Csaba.

A Forma-1 Magyar Nagydíjat július 24-26. között rendezik Mogyoródon, ahová a legszerencsésebb Class FM hallgatók páros belépőt, Infiniti Red Bull Racing relikviát és a akár SuperGold jegyeket is nyerhetnek! A Class Nyár 2015 keretében hazánk piacvezető rádiója emellett olyan sztárokat is közelebb hoz a hűséges hallgatókhoz, mint a The Script, Ellie Goulding, Emeli Sandé, Avicii és Robbie Williams.

Class Nyár 2015 – Világsztárok nyara a Class FM-en!

Szólj hozzá

program Class Nyár