2015. júl 31.

Zséda és Gigi divatdiktátornak állt

írta: budapest24
Zséda és Gigi divatdiktátornak állt

Énekesnők új szerepben

Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat, s nem mellesleg, divatötleteket adjanak másoknak. A saját névvel ellátott kollekciójukból Közép- és Kelet Európa legnagyobb divatportáljának magyar webshopján válogathatnak a hölgyek.

A két csodás hangú énekesnőben a zenén kívül egy közös pont biztos van: a divat iránti szerelmük. Most egy ismert divatportál felkérésére saját stílusuk szerint válogathatták ki kedvenc ruháikat, kiegészítőiket, hogy megmutassák a nagyközönségnek egyedi stílusukat, miképpen lehet feldobni a hétköznapi darabokat. 

A Fashion Day of Zséda válogatásban az énekesnő könnyed, kifinomult ruhadarabokat választott, amelyek igazán kifejezik nőiességét. 

fashion_day_of_zseda_3.jpg

„Szeretek ruhákkal foglalkozni, kutatni, hogy mi az az apróság, amelytől egy megjelenés stílusos lesz. Az a valami, amelytől az öltözék egyszerűen szép és odavonzza a tekintetet. A szépség keresése munkál bennem, ezért igazán nagy örömmel vettem részt a kedvenceim összeállításában” – árulta el a popdíva.

gigi_valogatas_2.jpg

Gigi igazán merész színeket és anyagokat kombinált szettjeiben. Bátran viseli a királykék színt, máskor viszont a bőrt gyönggyel vagy a szexis, felsliccelt szoknyát sportos felsővel párosítja. 

Imádok kísérletezni, szeretem kombinálni a fiatalos ruhákat klasszikus elemekkel. A magassarkúról nem vagyok hajlandó lemondani, végigtáncolom a koncertjeimet, akármennyire is fáj benne a lábam. Abban érzem magam igazán nőnek” – mondta nevetve a népszerű énekesnő.

fashion_day_of_zseda_4.jpg

A két sztár exkluzív gardróbja most egy-egy hónapon keresztül bárki számára elérhető a fashiondays.hu-n. Zséda kollekciója már júliustól, illetve a Gigi által bemutatott válogatás augusztustól vásárolható meg. A következő hónapokban pedig további hírességek egyedi válogatásai színesítik a neves divatoldalt.

gigi_valogatas_1.jpg

Szólj hozzá

bulvár életmód Zsédenyi Adrienn Radics Gigi Fashion Day of Zséda