2015. aug 03.

Egy SMS, és minden kész!

írta: budapest24
Egy SMS, és minden kész!

Fáradt kismamák és elfoglalt üzletasszonyok életét egyaránt megkönnyítő szolgáltatás indult. Az SMSinas.hu rendkívül egyszerű dolgot kínál: minden szöveges üzenetben megfogalmazott kérésünket egy élő asszisztens teljesíti, teljesen ingyenesen.  tablo.jpgAmikor valaki használja az SMSinas szolgáltatását, semmivel sem kell többet fizetnie egy termékért vagy szolgáltatásért, mintha közvetlenül ő maga vásárolná meg azokat. Így ha például sushit rendelünk, pontosan ugyanannyit kell fizetni érte, mint korábban, az SMSinas az étteremtől kap jutalékot. A különbség, hogy az SMSinas megjegyzi preferenciáinkat, így ha már egyszer rendeltünk, elég azt begépelni a telefonunkba, hogy „kérem ugyanazt a sushitekercset, mint legutóbb, az irodámba, 1-re”. Az étel a visszaigazolást követően időre a megadott helyen lesz.

_dsc5465.jpg

Mivel az inas szerepét nem egy szoftver játssza el, hanem ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkező asszisztensek teljesítik a kéréseket, így bonyolultabb feladatokat is adhatunk. Legyen ez egy színházjegyvásárlás, hotelszoba-foglalás vagy egy egyszerű tanácsadás a hétvégi program megtervezéséhez, az SMSinas a legális kereteken belül mindent elintéz. 

Az igénybe vett szolgáltatásokért jelenleg kreditkártyával, PayPal segítségével, vagy adott esetben a kiszállításkor, utánvétellel fizethetünk. A későbbiek során azonban arra is lehetőség lesz, hogy a fizetést is SMS-ben hagyjuk jóvá, így semmilyen internetkapcsolatra nincs szükség a vásárláshoz.

cmo-cto_daniel.jpg

ceo_ulrich.jpg

Mindeközben a cég szigorúan őrzi személyes adatainkat, így a regisztrációhoz csak egy e-mail címre és egy telefonszámra van szükség, a preferenciáink is ezekkel kerülnek társításra. Az egyetlen nehézség, hogy az indulást követően csak az első ezer magyar felhasználót engedik regisztrálni, a többiek várólistára kerülnek.
_dsc5398.jpg

Kérések egy inashoz

Az SMSinasnál jelenleg 14 asszisztens teljesíti a kéréseinket, fele-fele arányban hölgyek és urak. Mindannyian rendelkeznek ügyfélszolgálatos tapasztalatokkal, és részt vettek a cég tréningjein. Íme 10 kérés, amit teljesíteni tudnak:

_dsc5418.jpg

‒ Kellene egy 38-s fehér blúz az irodámba, a lehető leggyorsabban.

‒ Elutazok nyaralni, ajánlj nekem egy romantikus regényt.

‒ Elfelejtettem bort venni a vendégeknek, tudnál hozni otthonra két üveg száraz fehéret?

‒ Szeretném szombaton elvinni a gyerekeket szórakozni. 6 éves lány és 7 éves fiú. Tudnál ajánlani egy aktív programot?

‒ Le kellene nyírni a füvet, elintézed?

‒ Szerezz nekem két jegyet a Sziget fesztivál második napjára.

‒ Jégkrémet szeretnék, most, otthonra. Lepj meg!

‒ Itt van ez a recept. Szerezd be az összes hozzávalót, és kérem őket otthonra, holnap délelőtt 10-re.

‒ Szeretnénk este szórakozni a barátaimmal, 5 lány. Hol lesz happy hour 8-tól?

‒ Vedd meg nekem ezt a cipőt 38-as méretben, és hozd el a munkahelyemre holnap délelőtt.

Szólj hozzá

program SMSinas