2015. aug 08.

Az „Istencsászár”, a YouTube Varázslója és az újraszinkronizálás mestere küzd a Ki Mit Tube 10. zsűrihelyéért

írta: budapest24
Az „Istencsászár”, a YouTube Varázslója  és az újraszinkronizálás mestere küzd  a Ki Mit Tube 10. zsűrihelyéért

Vasárnap lezárul a Ki Mit Tube első szakasza, és kiderül, hogy ki lesz az, aki 10. zsűritagként, az internet népét képviselve, Magyarország legnagyobb, YouTube-on futó online versenyének ítésze lehet. A Ki Mit Tube zsűri-kutatójára a hazai YouTube-szcéna több ismert arca is jelentkezett, a verseny nézőitől érkezett összesen több mint 30 000 szavazat nagy részét jellemzően ők is zsebelték be. A zsűri-kutató döntőjébe jutott három versenyző Dancsó Péter, Varazslo Pioneer Zsolt és Radics Peti.

kimittube_2015_zsuri_01_1.jpg

A Ki Mit Tube-ot idén két szakaszra osztották a verseny szervezői, hogy még nagyobb hatalmat adjanak a népnek: a július 22-én indított és vasárnap lezáruló zsűri-kutató szakaszban, bárki jelentkezhetett zsűritagnak, hogy olyan arcok mellett képviselhesse az internet népét, mint Saiid, Pixa, a Fish! Kovács Krisztiánja, Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Puzsér Róbert, László Viki, Szirmai Gergő és Unfield. A nevezőknek bő két hetük volt arra, hogy egy tavalyi Ki Mit Tube videót értékeljenek, és kritikájukat feltöltsék a verseny honlapjára, majd várják a netezők szavazatait.

Az internet népe három nevezőt juttathatott tovább, és – talán nem véletlenül –, a legismertebb arcok örülhettek. A zsűri-kutató döntőjébe a hazai YouTube-szcéna legnagyobb sztárja, az 570 000 feliratkozóval büszkélkedő Dancsó Péter (13 761 szavazat), a csaknem 90 000-es YouTube-tábort maga mögött tudó Varazslo Pioneer Zsolt (4 182 szavazat), illetve a filmek, sorozatok és tévényilatkozatok újraszinkronizálásával befutott Radics Peti (3 704 szavazat) került.

A döntőben a három továbbjutó egy-egy videót tölt fel a verseny honlapjára az általa legfontosabbnak tartott öt YouTube videóról, és újra várja az internet népének szavazatait vasárnap éjfélig. Az augusztus 10-én, hétfőn megnevezett győztes a zsűri teljes jogú tagjává válik, és a Ki Mit Tube augusztus 18-án induló második szakaszában már ő is értékeli a beérkező produkciós videókat és véleményvezérként mindent megtesz azért, hogy az internet népe az ő kedvenceit támogassa.

Szólj hozzá

bulvár fesztivál program ki mit tube