2015. aug 08.

Harmonikus illatvilág, nedvesség kicsapódás nélkül

írta: budapest24
Harmonikus illatvilág, nedvesség kicsapódás nélkül

Rossz a levegő az otthonodban, pedig rengeteget szellőztetsz? Főztél és eltüntetnéd a kellemetlen illatokat, esetleg dohányzol, és valami hatásosra vágysz? De nem szereted a hagyományos légfrissítő aeroszolok használatakor jelentkező vízpermetet, amit maguk után hagynak? Az új Air Wick Pure termékcsalád megoldást jelent problémádra.   Az egyetlen Air Wick légfrissítő aeroszol, melynek formulája nem tartalmaz vizet, így használatakor nem csapódik ki nedvesség. 

airwick_fragrances_19_tropical.png

A valódi otthon megteremtéséhez nem elegendő a bútorok és a kiegészítők harmóniájának megteremtése. Az igazi otthonhoz a kellemes illatok is hozzátartoznak, hiszen minden érzékszervünket kényeztetni kell. Az orrunkon keresztül érkező ingerek sokszor észrevétlenül, kevésbé tudatosan, mégis jelentősen befolyásolják az életünket, hiszen a szaglás az egyik legősibb érzékünk. Ezért az illatok nagy hatást gyakorolnak fizikai és lelki állapotunkra, sőt képesek gondolataink, érzelmeink, hangulatunk, de még viselkedésünk megváltoztatására is! Egyes illatok növelik a fizikai teljesítményünket, mások segítenek az ellazulásban, vagy a könnyű elalvásban. Olyanok is vannak, amelyek az energikus ébredést és tiszta, logikus gondolkodást biztosítják.

arw_pure_mediterrenean_sun_2.jpg

De ne feledkezzünk el a szagokról sem! A szagokról, melyek pont ellenkezőleg megkeserítik az életünket. A lakásban terjengő orrfacsaró szagok kellemetlen helyzeteket teremthetnek, főleg, ha vendég is van a háznál. Ilyenkor gyors megoldást keresünk, ami könnyen, hatékonyan és kényelmesen oldja meg problémánkat. A szagok megszüntetésére napjainkban sok megoldás közül választhatunk, mégis a legkedveltebbek a légfrissítő aeroszolok. Ezek legnagyobb előnye, hogy könnyen használhatóak és számtalan illat variációban beszerezhetők már. 

airwick-hita.png

Viszont egy dolgot biztosan nem szeretünk bennük és az a permet, amit maguk után hagynak.  A hagyományos légfrissítő aeroszolokban nedvesség van, ami kifújáskor kicsapódik.  Ki ne ismerné a gyakorlatot, amikor az aeroszolok kifújása után igyekszünk olyan gyorsan elhagyni a helyszínt, amilyen gyorsan csak lehet, hogy elkerüljük a levegőből ránk visszahulló részecskéket. A bútorokon, padlón hagyott folt cseppecskékről nem is beszélve. Erre a problémára jelent megoldást az új Air Wick Pure aeroszol termékcsalád, mely forradalmasítja a légfrissítők világát.

Az új Air Wick Pure a hagyományos aeroszolokkal ellentétben egyáltalán nem tartalmaz vizet, így nedvesség kicsapódása nélkül szünteti meg a kellemetlen szagokat, hogy zavartalanul élvezhesd az illatát! Az Air Wick Pure a kellemetlen szag forrásánál használva pillanatok alatt üdévé teszi a szobát, anélkül, hogy bosszantana az alászálló permet. 

arw_pure_cherry_blossom_2.jpg

A légfrissítő már három különböző illatban kapható: Cseresznyevirág, mely kellemes virágillattal tölti meg otthonod, a Tavaszi szellő, ami megidézi a tavaszi reggelek csípős frissességét és a Mediterrán nyár, melynek citrusos illata elhozza a mediterrán tájak üdeségét. 

 Próbáld ki és találd meg az Air Wick Pure termékcsalád Hozzád leginkább illő illatát!  

További információkért látogasson el erre a weboldalra!

airwick_fragrances_110_fruity_a.png

Air Wick - AZ OTTHON ILLATA

Az otthon az amit te alakítasz. Minden egyes bútordarab, minden egyes családi fotó és még azok a régi próságok is elárulnak rólad valamit. Mindent, ami az otthonodban található megtölt a szeretet és az emlékek. Az Air Wick® az utolsó simítást végzi el helyetted, és felerősíti az általad létrehozott hangulatot. Az otthonod illata egy történetet mesél, használd arra, hogy tökéletes hangulatot alakíts ki magad, a családod vagy akár a barátaid számára. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz az otthon mindig ott van a levegőben. Az otthonod, olyan mint egy festővászon és ez a vászon az illatot is tartalmazza. Éppen olyan óvatosan választod ki a hozzád illő illatokat, mint amilyen óvatosan választod ki a bútorokat, az anyagokat, és a színeket. Az illatnak nemcsak illenie kell hozzád, de barátságos, meleg, hívogató hangulatot kell teremtenie az egész család vagy akár a barátok számára is. Az otthonod éppúgy változik mint az évszakok. Az Air Wick® illatok széles választékát nyújtja, hogy könnyedén megtaláld az alkalomhoz, évszakhoz, hangulathoz illőt. Igen, az otthon az, amit látsz, érzel, megérintesz…. de ott van a levegőben is. Fejezd ki magad az illatokkal! Hogyan használd az illatokat, hogy azt a hatást érd el amit szeretnél? Mi, az Air Wick®-nél szeretnénk segíteni abban, hogy a lakásod az otthonod is legyen.

arw_pure_spring_delight_2.jpg

 

Szólj hozzá

életmód Air Wick Pure