2015. aug 08.

Ilyen dögösek lettek az iCarly sztárjai

írta: budapest24
Ilyen dögösek lettek az iCarly sztárjai

Egyenként több mint hárommillió követővel biztosan állítható, hogy az iCarly sorozat sztárjai két évvel az utolsó epizód után is rengeteg rajongót vonzanak. A szende kislányokból mára bizony dögös csajok lettek, akik bájaikat szívesen mutogatják az Instagramon is. A Nickeodeon most hétvégén különleges maratonnal kedveskedik a sikersorozat rajongóinak.

miranda_cosgrove_2.jpg

A főszereplő Carly Shayt alakító Miranda Cosgrove inkább a sportosabb vonalat követi, de így sem tudja elrejteni, hogy felnőtt, és gyönyörű nő lett belőle. A 22 éves színésznő manapság gyakran tölt fel magáról olyan szelfit, ahol rövidnadrágban és sportos pulcsiban látható, de a természetfotókat és kiskutyájáról készített képeket is legalább annyira kedveli. Az elmúlt hetekben például olyan fotót is közzétett magáról, amin kalapot visel és elképesztően cuki kiskutyája az ölében pihen. jennette_mccurdy.jpg

Carly legjobb barátja a népszerű sorozatban Sam Puckett volt, akit a mára dögös istennővé vált Jennette McCurdy játszott. A sztár Instagramján legtöbbször a barátnőivel és tündéri fehér kiskutyájával pózol, emellett elképesztően szexis posztok is találhatók az oldalon. Nemrég például a tengerparton villantotta meg tökéletes alakját egy falatnyi bikiniben – több milliós követőtáborának nagy örömére.

Ha nem is ilyen bevállalósan, de szépségüket már az iCarly-ban is megmutatták a bájos színésznők, akik augusztus 8-án és 9-én 13:20-tól maratoni epizódokkal várják rajongóikat hazánk legnézettebb gyerekcsatornáján, a Nickelodeonon.

miranda_cosgrove_2.jpg

Különleges iCarly maraton augusztus 8-án és 9-én, szombaton és vasárnap 13:20-tól csak a Nickelodeonon! 

Szólj hozzá

fesztivál program Miranda Cosgrove iCarly Sam Puckett Carly Shay