2015. aug 08.

Már Bécsben is elérhetőek az ikonikus magyar kerékpárok

írta: budapest24
Már Bécsben is elérhetőek az ikonikus magyar kerékpárok

A tavaszi kerékpárszezon derekán Bécs egyik legbringásabb kerületében várja az érdeklődőket az ősszel megnyílt Csepel kereskedés. A Mariahilfer Strasse közelében magas minőségű fixik, városi, hegyi és gyermekkerékpárok széles választékát kínálja a bolt, amelyeket eddig csak egy határ közeli kereskedésben lehetett beszerezni. 

„A Csepel az elmúlt években újra trendi lett. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően az új típusok megállják a helyüket a magas minőségi követelményeket támasztó és kemény piaci versenyt diktáló nyugati piacon is.” – mondta el Peróczai Iván, a Csepel Zrt. értékesítési hálózatának igazgatója. 

1_woodlds.jpg

Az üzletnyitás mellett szólt az osztrák főváros kerékpáros-barát hozzáállása mellett a tény, hogy Bécsben több tízezres magyar közösség él, akik keresik a hazai termékeket, és akik ilyen módon könnyebben jutnak hozzá a Csepel új modelljeihez. A Csepel választékából elsősorban a városi bringák értékesítésén van a hangsúly, de ezek mellett a hegyi kerékpárcsalád és a gyermekkerékpárok is helyet kaptak az üzletben. 

boltkulso2.jpg

„A Csepel itt, Bécsben nem csak egy bolt. Szeretnénk azt, hogy aki betér hozzánk, átérezze egy kicsit a „Csepel életérzést”, szeretnénk vele beszélgetni és egy igazi közösséget felépíteni.” – mondta Sziromi-Nagy Tamás, a Csepelbike Austria vezetője. 

kepatmeretezes_hu_3_royalnight.JPG

A Csepel hosszú távú célja pedig, hogy a bécsi nyitással megnyíljon az osztrák piac, és idővel a Csepel elérhető márka legyen a legtöbb nagyvárosban. 

Szólj hozzá

bulvár