2015. aug 16.

Hazudott életkoráról a Kensington sztárja

írta: budapest24
Hazudott életkoráról a Kensington sztárja

A Class FM-ben adott exkluzív interjút a népszerű zenekar

Minden idők legjobb bulijának nevezte magyarországi koncertjét a Kensington. A népszerű holland zenekar Budapesten lépett fel, előtte pedig a Class FM stúdiójában vendégeskedtek. Miután rögtönzött minikoncertet adtak, Kiss Orsi hazai tapasztalataikról és pályájuk kezdetéről is kikérdezte a világhírű csapatot.
kensington_a_classban.jpg

Hétről hétre az ország legmenőbb előadói szólalnak meg a Class FM-ben, ahol legutóbb a népszerű Kensingtont kapta mikrofonvégre Kiss Orsi. A Jan Haker, Niles Vandenberg, Eloi Youssef és Casper Starreveld alkotta formáció közösségi oldalán élete legjobbjának nevezte a keddi koncertet, a fellépést megelőző napon pedig a piacvezető rádió stúdiójában meséltek múltról és jelenről. A velük készült exkluzív interjút vasárnap 17 órától a Class40-ben hallhatják a rajongók

„Két éve voltunk itt először, a Szigeten zenéltünk, az volt az akkori nyarunk legjobb koncertélménye. Elképesztő buli volt, a közönség teljesen felpörgött, megőrült!” – emlékezett vissza Eloi Youssef énekes. „Ez maximálisan igaz. És nem csak azon a nyáron. Minden idők Top3 koncertjében ott van nekem az a buli. De tovább megyek. Tegnap egy budapesti hajón léptünk fel, ez pedig bekerült a top ötbe. Szóval két show a legjobb öt közül Budapesthez köthető” – erősítette meg Niles. A Kensington 2005-ben alakult, de a világsikerhez hosszú út vezetett. „Elég nehezen indult be a szekér, hiszen már 10 éves a zenekar. Hosszú az út, de például már ti is játsszátok a dalunkat, ez a legjobb lehetőség számunkra” – tette hozzá a dobos.

A csapat tagjai gyerekkoruk óta zenélnek, és Eloi egy titkot is elárult a kezdetekről. „14 éves voltam, amikor először bevettek egy zenekarba. Képzeld, kamuznom kellett az életkoromról! Dobost kerestek, de 18 év volt a korhatár – ami érthető, hiszen 18 év alatt be sem engednek egy buliba. Én azt mondtam, annyi vagyok. Muszáj volt hazudnom. A szüleim nem örültek, a koncertek miatt hajnal ötkor jártam haza – 14 évesen. De mindenáron be akartam kerülni az együttesbe, kénytelen voltam füllenteni” – vallotta be a frontember, aki sztorijával Niles-t is meglepte.

Nagyon jó fejek voltak a fiúk, szinte afterparty hangulat alakult ki a stúdióban. Az előző esti koncert után ugyanis hatalmasat buliztak Budapesten, és a másnapot meg is érezték, főleg Jan. Abszolút pozitív, hogy ennyire lazák és közvetlenek, és őszintén beszéltek arról, hogy élik meg a turnézás pozitív és negatív oldalait” – mondta Kiss Orsi, akit a zenekar meghívott a novemberi koncertre is.
kensington_kiss_orsi.jpg

Hogy fér meg 16 férfi egy turnébuszban? Milyen hangszeren játszottak a csapat tagjai gyerekként? Mit csinálnak a koncert után? Kiderül augusztus 16-án, vasárnap 17:00-től a Class40-ben, ahol a legmenőbb újdonságok és a legnagyobb slágerek között a Kensington dalai is rendre felcsendülnek.

A Kensington ősszel folytatja európai turnéját, novemberben pedig ismét visszatér Magyarországra. Addig is a legnagyobb világsztárokat hozza el a piacvezető rádió, a nagyszabású Class Nyár 2015 programsorozat keretében a hazánkban először koncertező Ellie Goulding, a The Script, Avicii és Violetta koncertjére is eljuthatnak a hallgatók, ha játszanak Vágó Pirosnál, Abaházi Csabánál, Garami Gábornál vagy Argyelán Krisztánál.

Class Nyár 2015 - Világsztárok nyara a Class FM-en!

Szólj hozzá

Class FM Kensington Kiss Orsi tv/rádió Class Nyár