2015. aug 16.

Müller Péter Sziámi AndFriends Szeretni még klip és Szigetzáró koncert

írta: budapest24
Müller Péter Sziámi AndFriends Szeretni még klip és Szigetzáró koncert

Tegnap debütált a Müller Péter Sziámi által vezetett Andfirends zenekar klipje, este pedig Szigetzáró koncertet adnak a Nobilissima énekegyüttessel kiegészülve a VOLT-Petőfi Színpadon.
img_5069_ver_1.jpg

Hamarosan újra búcsúzunk az egy hét együttléttől, huszonharmadjára zárjuk a Szigetet, a folyton változó, egyre színesebb programok között azonban kell valami változatlan: a Szigetzáró Sziámi koncert. A Sziget-alapító Müller Péter Sziámi ezúttal új, Andfriends nevű zenekarával áll színpadra, akiknek tegnap jelent meg Szeretni még című daluk videója. A dal zenéjét Bérczesi Róbert és Kirschner Péter, szövegét Sziámi szerezte és afféle  „megbocsátó” számként jellemezték a klip leírásában, hiszen jó volna szeretni még tovább, többet, azokat is, akik rosszak voltak vagy már máshol járnak.

Szeretni még klip

A léleksimogató szerzemény klipjét Havas Györgyi készítette, az éneklésbe pedig a Nobilissima női acapella együttes énekesnője, Baka Rebeka szállt be Sziámihoz és Bérczesi Robihoz, míg a koncerten az Andfriends vendége lesz még a fiúkkal kiegészült Nobillissima és Pintér Béla és Társulatának színészei is. A Szeretni még így a klipes változatában a mai koncerten hangzik el először élőben, 22.45-kor a VOLT-Petőfi Színpadon.

Szólj hozzá

fesztivál program Sziget2015