2015. aug 28.

Hallgasd meg a “ROTTEN TO THE CORE” című slágerének RETRO-SOUL verzióját

írta: budapest24
Hallgasd meg a “ROTTEN TO THE CORE” című slágerének RETRO-SOUL verzióját

SOFIA CARSON, AZ UTÓDOK SZTÁRJA ADJA ELŐ A FILM “ROTTEN TO THE CORE” CÍMŰ SLÁGERÉNEK RETRO-SOUL VERZIÓJÁT – A VIDEÓ AUGUSZTUS 21-TŐL ELÉRHETŐ A VEVO-N

maxresdefault_4.jpg

 A hazánkban szeptember 19-én debütáló Utódok című Disney film „Rotten to the Core” című slágerének retro-soul verziója augusztus 21-től (péntektől) elérhető a színészként, énekesnőként és dalszerzőként is aktív Sofia Carson előadásában a DisneyMusicVevo Youtube csatornán. A fiatal színésznő a Hófehérke és a hét törpe című meséből már jól ismert Boszorka lányát, Evie-t alakítja az Utódokban, mely eddig összesen 12,2 millió nézőt vonzott, és ezzel az 5. legnézettebb eredeti film a kábeltelevíziók történetében. A „Rotten to the Core” című betétdal eredeti verziójának jelenleg 30 milliós nézettsége van a VEVO-n.         

 

Carson első generációs kolumbiai-amerikaiként Floridában nőtt fel. Folyékonyan beszél spanyolul, franciául és angolul. Vendégszerepelt a Disney Csatorna népszerű Austin és Ally című sorozatában és az MTV Faking It című műsorában. 2016 elején a Disney Csatorna új, „Adventures in Babysitting” című filmjében fog feltűnni Sabrina Carpenter (Riley a nagyvilágban) oldalán. 

A videoklipet Londonban forgatták, rendezője az elismert brit rövidfilm-rendező Naren Wilks ("One Man, Eight Cameras"), illetve Adam Santelli ("Fear the Walking Dead"). Egy 3D-s, zöld képernyős módszernek köszönhetően (amit Wilks talált ki) kaleidoszkópszerű hatást értek el. A videó lesz a nyitódala a „Descendants Wicked World” című animációs sorozatnak, mely Auradon-ban és az Elveszettek Szigetén fog játszódni, és szeptember 18-án lesz a premierje az amerikai Disney Csatornán és az online platformokon. 

maxresdefault-2.jpg

Az Utódok filmzenéje az első hetén az 1. helyen nyitott a Billboard 200-as listáján, jelenleg a 8. helyen áll. Szintén az 1. a Billboard filmzenei listáján és az iTunes filmzenei listáján, valamint 4. helyezett az iTunes album listáján. 

Szólj hozzá

tv/rádió ROTTEN TO THE CORE Sofia Carson