2015. sze 09.

Tökéletes otthoni higiénia, érintés nélkül

írta: budapest24
Tökéletes otthoni higiénia, érintés nélkül

Megújult dizájnnal kapható a Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készüléke

Belegondoltál már mi történik, ha megérinted a liftgombot, a villanykapcsolót, vagy akár csak egy kilincset? Nap, mint nap baktériumok milliói leselkednek rád, ezért a higiéniára, de legfőképp a kézmosásra nagyon oda kell figyelned. A személyes higiénia kezünk tisztán tartásával kezdődik, melynek legfontosabb eszköze a kézmosás. Ennek elhagyása számtalan betegség terjedéséért felelős, ezért ha rendszeresen mosunk kezet, pl. étkezés előtt, mosdóhasználat vagy tömegközlekedésen való utazás után, akkor a bőrünkhöz tapadt mikróbák számát mérsékelni tudjuk.

dettol_image_handwash.jpg

A megoldás a rendszeres kézmosás

Közhelynek tűnik, de a kézmosás a mai napig a legegyszerűbb eszköz a fertőzések terjedésének megakadályozására. Egy alapos kézmosás mindössze 20 másodpercig tart, mégis nagy segítségünkre lehet a sok kellemetlenséggel járó fertőző betegségek megelőzésében.

Hagyományos, vagy folyékony szappannal a betegségek elkerüléséért

Köztudott, hogy mind a hagyományos, mind pedig a folyékony szappanok egyaránt hatékonyak a kezünk baktériumoktól és vírusoktól való megtisztításában. Viszont belegondoltál már abba, hogy az előbbi megoldások sajnos egyúttal a kórokozóknak is kedveznek? A folyékony szappanok adagolója éppen úgy bepiszkolódhat, mint hagyományos szappanok felülete. A leghatékonyabb módja kezünk tökéletesen tisztán tartásának az, ha nem kell megérintenünk a szappant, vagy az adagolót.

dettol_csoport_02_610x400.png

Szappanadagolás érintés nélkül

Erre a problémára nyújt megoldást a Dettol új érintés nélküli antibakteriális kézmosó készüléke, mely szenzoros érzékelője segítségével érintés nélkül, automatikusan adagolja kezünkbe a folyékony szappant. A készülék a higiénikus mindennapok fontos eszköze lehet, mely nagy segítséget nyújthat a baktériumok terjedésének megakadályozásában.

A beépített szenzoros adagolónak köszönhetően a szerkezet használata rendkívül egyszerű és higiénikus; kezünket elegendő az adagolófej alá helyezni, amely azonnal egy kézmosáshoz elegendő antibakteriális folyékony szappant adagol a tenyerünkbe. A szappanozáshoz nem kell megérintenünk az adagolót, így a készülék is tiszta marad.

A készülék új típusa kisebb és keskenyebb is elődjénél, így még kevesebb helyet foglal el. Megújult dizájnjának, valamint válaszható ezüst és fehér kivitelének köszönhetően nagyszerűen illeszkedik bármilyen fürdőszobai, vagy konyhai enteriőrbe.

 dettol_image_handwash_2.jpg

Figyelj a gyerekek kezére!

Aki próbálta már megmosni egy kisgyerek kezét, pontosan tudja, hogy egyáltalán nem egyszerű feladat, és ha sikerül is, elég nagy rendetlenséggel tud járni.  Ennél csak az nehezebb feladat, hogy rávegyük őket, hogy mossák meg a kezüket maguknak. De ha egy kis mókát is adagolunk az okítás és a szappan mellé, csodás hatást érhetünk el! A Dettol érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülékével könnyedén rávehetjük gyermekeinket, hogy rendszeresen kezet mossanak, hisz a kicsik számára varázslatosak ezek a készülékek.

dettol_csoport_01.jpg

Kényeztesd az érzékeid!

Az új kézmosók négy illatvariánssal kaphatók, melyek mindegyike elpusztítja az ismert kórokozók 99,9%-át, ugyanakkor hidratáló összetevőket tartalmaznak, így nem szárítják a bőrt sem.

Próbáld ki és találd meg kedvenced, az Aloe vera & E vitamin, a Hidratáló uborkás felfrissülés, a Tisztító zöldtea és gyömbér, vagy a csak utántöltőként kapható Frissítő grapefruit esszencia illatvariációk közül!

A biocidokat biztonságosan alkalmazd! Használat előtt mindig olvasd el a címkén található feliratot és a használati utasítást.

Szólj hozzá

életmód dettol