2015. sze 27.

Iskolakezdés Hörmann támogatással!

írta: budapest24
Iskolakezdés Hörmann támogatással!

Nagy volt az öröm az idei tanévnyitón az iregszemcsei Deák Ferenc általános iskolában! A 274 tanulót befogadó tanintézmény ugyanis egyike azoknak, amelyek a Várépítő pályázaton Hörmann támogatást nyertek. A 6db. ZK típusú, beltéri ajtóelemnek köszönhetően a diákok megszépült tantermekben kezdhették az új tanévet.
iregszemcse_4varazstanoda.jpg

„A tantermek nyílászárói rendkívül elavultak voltak, elvetemedtek. Esztétikai szempontból sem voltak megfelelőek. Az ajtók cseréjével  sokkal szebb, zárható tantermeket kaptunk. Az új Hörmann  ajtók az osztálytermek energiahatékonysági mutatóját is nagymértékben javította. A tanulók is nagy örömmel vették birtokba az osztálytermeket. Ismételten köszönjük a Hörmann Hungáriának a támogatást.” – fogalmazott Gyócsi Edit intézményvezető.
iregszemcse_evnyito_2015.jpg

Az iskolában szaktantermes rendszer működik, a tantermek sorszámozva vannak. Öt osztály, és a tanári szoba ajtaja lett kicserélve. A tanulók annyira örültek az új ajtóknak, hogy hamar tele is ragasztották, így a 4.b egyenesen „Varázstanoda” lett.  „Az előző évek gyakorlatát folytatva, a Hörmann Hungária Kft. idén is csatlakozott a Várépítő pályázathoz. Az építőipari cégek felajánlásait integráló népszerű kezdeményezésnek gyermekintézmény belső felújítása kategóriában összesen 500.000+ÁFA értékű támogatást nyújtottunk. Örülünk, hogy a pályázat híre Somogy megyébe is eljutott, és az iregszemcsei diákok megszépült környezetben tanulhatnak.” – összegezte a támogatás hátterét Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezetője.
iregszemcse_mosolyok.jpg

Szólj hozzá

Hörmann