2015. sze 29.

Robi fesztiváltörténelmet ír a Sopronival!

írta: budapest24
Robi fesztiváltörténelmet ír a Sopronival!

Ugye Te is ott leszel Magyarország első személyes sörfesztiválján?

Korábban soha nem látott sörfesztiválnak ad helyszínt október 3-án Tatabánya, mivel Robi, a város lakosa nyerte a Milliónyi Soproni Élmény promócióját. Az augusztus 20-án lezárult nyári promócióban nem csak Robi volt szerencsés, több tízezren nyertek azonnali nyereményeket és csoportos koncertjegyet az általuk választott koncertekre. Robit több pályázó közül választotta ki a négytagú szakmai zsűri. Idén ő a legszerencsésebb Soproni fogyasztó, ő a fesztivál névadója, ő választ helyszínt, fellépőket és a további programokat is ő találhatja ki. 

soproni_sajtotajekoztato_tatabanya_1.jpg

Robi október 3-án tartja különleges sörfesztiválját Tatabányán, ahol fellépnek majd kedvenc zenekarai: a Halott Pénz, a Dorothy és a Strokes ütő együttes is. „Nagyon izgultam, amikor kiderült, hogy van esélyem megnyerni a fesztivált. Hatalmas álmom válik valóra azzal, hogy meghívhatom a barátaimat nem csak a saját fesztiválomra, de a VIP sátorba is” – mondta el a szerencsés Soproni fogyasztó. Robi a zenekarok mellett Stand up comedy előadóval is kedveskedik azoknak, akik ellátogatnak az ingyenes sörfesztiválra.

soproni_sajtotajekoztato_tatabanya_2.jpg

„Sok jó pályázatot kaptunk, érdekesebbnél érdekesebb fesztiváltervekkel, Robién azt éreztük, hogy ő tényleg a baráti társaságának akarja megszervezni és megnyerni ezt a napot, ezért döntöttünk mellette” – mondta el Marsalkó Dávid, a Halott Pénz énekese, az egyik zsűritag. A zsűriben a népszerű énekes mellett ott volt még Pálffy András, a Budapest Park ügyvezetője, Palkó András, a Soproni Group Brand Managere és Zappe Gábor, a Velvet főszerkesztője is.  

soproni_sajtotajekoztato_tatabanya_3.jpg

A Milliónyi Soproni Élmény promócióban majdnem negyedmillió kódot töltöttek fel, 45 000-en regisztráltak a játékba a saját sörfesztiválért, 15 000 ember nyert koncertjegy csomagot, ők ötödmagukkal élvezhették valamelyik nyári koncertet a Budapest Parkban és számtalan más azonnali nyeremény is gazdára talált.

 „Örülünk, hogy az első ilyen rendezvényt a mi városunkban, Tatabányán szervezik meg. Gratulálunk Robinak a nyereményéhez, mellyel városunk programjait tovább színesíti! Köszönjük a meghívást!” - mondta el Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere. 

soproni_sajtotajekoztato_tatabanya_4.jpg

Ugye Te is ott leszel Robi fesztiválján? 

A fesztivál időpontja: Október 3., szombat. 

A fesztivál helyszíne: Tatabánya, Fő tér át választotta 

További információ a Milliónyi Soproni Élmény kampányáról itt! 

soproni_sajtotajekoztato_tatabanya_5.jpg

Szólj hozzá

program