2015. okt 01.

Légi „divatbemutató” a MOM Parkban

írta: budapest24
Légi „divatbemutató” a MOM Parkban

Okkersárga, mélybordó, méregzöld – visszavonhatatlanul megérkezett az ősz a divat világába is. A MOM Park extrém dekorációval mutatja be, hogy milyen szettekkel vágjunk bele a hűvösebb évszakba.
camel_csokibarna_szett.jpg

Légi „divatbemutatón” elevenednek meg a szezon legstílusosabb darabjai: a plafonról belógatott szettek inspirációként szolgálnak és az ősz meghatározó színeit, ruhadarabjait mutatják be eddig nem látott módon.

A homogén összeállításokon is látszik, hogy idén a földszínek közül a csokibarna és a camel a kedvenc, de továbbra is sláger a sárga, bár a vanília helyett már inkább az okkeres árnyalatát találjuk meg az üzletek kínálatában. A lilába hajló mélybordó és a méregzöld is divat ősszel. A markáns színek mellett a különböző anyagokat is bátran variálhatjuk, így a lakkot és a szőrmét is becsempészhetjük öltözetünkbe, a bőr vagy bőrhatású szoknyák, nadrágok pedig szépen kiemelik az alakot. Október első hétvégéjén ráadásul a Shopping Days alkalmával kedvezményesen vásárolhatjuk meg a legsikkesebb darabokat a MOM Parkban.

sarga_szett.jpg

A stylistok tanácsa, hogy ne burkolózzunk feketébe vagy szürkébe, és ne csak ruházatunk, hanem kiegészítőink kiválasztásánál is nyúljunk a merészebb árnyalatokhoz. Egy bordó kalap, egy sárga vagy éppen zöld táska nem csak a hangulatunkat dobhatja fel az esős őszi napokon, de az elismerő pillantások sem fognak elmaradni.

További információ a MOM Park Shopping Days-ről!

zold_ferfi_szett.jpg

 

Fotókredit: Németh Dániel, MOM Park

Szólj hozzá

program MOM Park Shopping Days