2015. okt 06.

Tovább forrósodik a levegő az új magyar musical körül

írta: budapest24
Tovább forrósodik a levegő az új magyar musical körül

Sáfrány Emese Aleska nem az egyetlen meglepetése az Édes Anna musicaldráma bemutatójának, bár kétség kívül sokan felkapták a fejüket a darab szereposztása láttán.

a_seegnalcgadjmsxyw3mgu1uv3nqehfoebp1r2frow.jpg
Aleska hónapok óta szorgosan tanul, énekel, táncol és szöveget magol, úgy tűnik megbízható karaktere lesz az októberi ősbemutatónak.

Az Édes Anna producerei azonban új hírrel rukkoltak elő, amely az eddigieknél is szokatlanabbnak bizonyul: öt fiú táncos erősíti a színházi táncosok csapatát, méghozzá a Hot Men Dance srácok.

Ők azok, akiknek saját show-i hétről-hétre teltház előtt zajlanak belvárosi nagy klubokban, lányok ezrei rajongják körül őket hosszú évek óta. Többen a magyar Magic Mike-nak is nevezik őket: nem véletlenül, erotikus jellegű showtánc előadásaik bizonyos szempontból mindenképpen különlegesek és izgalmasak.

3ocohibt1wjug0wsziacpmnfyqw5owkyj4feav8cdnm.jpg
Az Édes Annában két jelenetben is feltűnnek majd, de hogy milyen minőségben és főleg milyen ruhákban, sajnos nem áll módunkban elmondani.

A Premier október 22-én lesz, melyet két további előadás követ 23-án a budapesti Millenáris Teátrumban. Jegyek az Interticetnél és a jegy.hu-n keresztül válthatóak.

ybuojrciu0wvpegd62ccheqcngjhfervgiteadt4yhk.jpg

Szólj hozzá

bulvár fesztivál program Édes Anna